Libnet.ro
UNICEF

07:15

Grindeanu: Ministrul Justitiei m-a asigurat ca nu a discutat cu ambasadorul SUA despre evaluarea sefilor MP si DNA

România Liberă România Liberă,
Grindeanu: Ministrul Justitiei m-a asigurat ca nu a discutat cu ambasadorul SUA despre evaluarea sefilor MP si DNA

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a asigurat ca nu a discutat cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, despre evaluarea sefilor Ministerului Public si Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Grindeanu: Ministrul Justitiei m-a asigurat ca discutia cu ambasadorul american nu a influentat evaluarea sa privind activitatea celor doi procurori sefi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a primit asigurari de la Ministrul Justitiei ca evaluarea lui Lazar si Kovesi nu a fost una dintre temele discutate de acesta cu ambasadorul Hans Klemm.Intrebat la.

L-am asigurat pe ministrul Justitiei de sprijin in intarirea statului de drept, nu am discutat despre persoane

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, luni, dupa o intalnire de aproximativ o ora cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca i-a transmis oficialului roman sprijinul sau si al tarii sale pentru intarirea statului de drept.

Ministrul Justitiei si ambasadorul american au discutat despre sprijinul SUA in domeniul recuperarii prejudiciilor provenite din infractiuni

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, au discutat, luni, despre proiectele comune in domeniul justitiei, inclusiv despre spirijinul pe care SUA il of.

Hans Klemm, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am discutat despre eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, ca a venit la minister pentru a se prezenta ministrului si ca acestia au avut o discutie generala, care nu a cuprins subiectul unei eventuale demisii a procurorului-sef DNA .

Surse: Ministrul Justitiei i-a prezentat premierului Sorin Grindeanu concluziile evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar. La ora 18.00, Tudorel Toader va sustine o conferinta de presa

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, se va intalni, miercuri, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, inainte ca acesta sa anunte, la ora 18. 00, rezultatele evalurarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar, informeaza Digi24.

Ministrul Justitiei i-a prezentat lui Grindeanu concluziile evaluarii lui Kovesi si Lazar

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care i-a prezentat concluziile evaluarii procurorului general Augustin Lazar.

Premierul Sorin Grindeanu se va intalni cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, inainte de evalurarea activitatii Laurei Codruta Kovesi si a procurorului-general, Augustin Lazar

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, se va intalni, miercuri, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, inainte ca acesta sa anunte, la ora 18. 00, rezultatele evalurarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului-general, Augustin Lazar, informeaza Digi24.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, miercuri, concluziile evaluarii care a vizat activitatea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar. Grindeanu: Ma astept sa iau act de evaluare inainte sa fie facuta publica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni dimineata, data in care va face publice rezultatele evaluarii care au vizat activitatea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general, Augusti .

Ministrul Justitiei, raspuns pentru cei care critica evaluarea procurorilor sefi: Mi-am exercitat competentele mele legale si constitutionale (VIDEO)

Dupa o evaluare care a durat doua saptamani, ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri concluziile in privinta sefei DNA Laura Codruta Kovesi si a procurorului general Augustin.

Ministrul Justitiei ii pastreaza in functii pe Augustin Lazar si pe Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar si procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi raman pe pozitii, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca nu este oportuna revocarea acestora din functiile pe care le detin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )