Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Hotnews Hotnews,
 Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta operatiunile, relateaza CBS, citat de Mediafax. Ambasadorul Mohamed Alhakim le-a spus reporterilor ca in ultimele saptamani, au fost descoperite cadavre cu incizii chirurgicale si fara rinichi sau alte organe, aruncate in gropi comune. Avem cadavre. Veniti si examinati-le, a spus el. Este clar ca lipsesc unele parti din ele, a adaugat ambasadorul. continuă pe Hotnews

Cadavre fara rinichi, aruncate in gropi comune. Gruparea Stat Islamic, acuzata ca preleveaza organe pentru a-si finanta operatiunile

Ambasadorul irakian la ONU a cerut marti Consiliului de Securitate al organizatiei sa verifice acuzatiile potrivit carora gruparea Stat Islamic preleveaza organe umane pentru a-si finanta.

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni crestini

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

Gruparea Stat Islamic revendica decapitarea a 21 de egipteni de confesiune crestina

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in Libia, relateaza BBC News Online.

Gruparea Stat Islamic revendica decapitarea a 21 de egipteni de confesiune crestina

ACTUALIZARE 09:30 Egiptul a bombardat pozitii ale Statului Islamic in Libia Avioane de lupta egiptene au bombardat azi pozitii ale Statului Islamic SI) in Libia, la cateva ore dupa ce organizatia terorista a revendicat intr-o inregistrare video decapitarea a 21 de crestini egipteni, a anuntat armata de la Cairo, transmite AFP.

Egiptul a inceput BOMBARDAREA gruparii Stat Islamic in Libia, in urma executiei a 21 de egipteni

Fortele aeriene egiptene au anuntat ca au inceput sa bombardeze puncte strategice ale gruparii Stat Islamic in Libia, in urma executiei a 21 de egipteni de catre gruparea terorista, conform Russia.

David Cameron se declara ingrozit de crimele comise de teroristii grupului Stat Islamic

Libia nu trebuie sa devina un refugiu al teroristilor, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron, declarandu-se ingrozit de uciderea a 21 de ostatici crestini de catre organizatia terorista Stat Islamic,.

Italia cere interventia NATO impotriva gruparii Stat Islamic

Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, solicita o interventie militara a Aliantei Nord-Atlantice, sub mandat ONU, in Libia, pentru distrugerea pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, care tocmai a.

Italia solicita interventia NATO impotriva gruparii Stat Islamic

Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, a solicitat o interventie militara a Aliantei Nord-Atlantice, sub mandat ONU, in Libia, pentru distrugerea pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, care tocmai a decapitat 21 de ostatici crestini, scrie La Repubblica, citata de Mediafax.

Zeci de oameni au fost arsi de vii de membrii organizatiei teroriste Stat Islamic

Militanti ai grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria au ucis prin incendiere 45 de persoane, in centrul Irakului, informeaza BBC News. Masacrul a avut loc in oraselul Albaghdadi, situat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )