Libnet.ro
UNICEF

00:07

Italia cere interventia NATO impotriva gruparii Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Italia cere interventia NATO impotriva gruparii Stat Islamic

Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, solicita o interventie militara a Aliantei Nord-Atlantice, sub mandat ONU, in Libia, pentru distrugerea pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, care tocmai a. continuă pe Antena3

Italia solicita interventia NATO impotriva gruparii Stat Islamic

Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, a solicitat o interventie militara a Aliantei Nord-Atlantice, sub mandat ONU, in Libia, pentru distrugerea pozitiilor grupului terorist Stat Islamic, care tocmai a decapitat 21 de ostatici crestini, scrie La Repubblica, citata de Mediafax.

ONU cere intreruperea finantarii gruparii Stat Islamic

Consiliul de Securitate al ONU a votat in unanimitate, joi, o rezolutie care contine masurile necesare pentru a intrerupe finantarea campaniei teroriste a gruparii Stat Islamic, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

Egiptul a inceput BOMBARDAREA gruparii Stat Islamic in Libia, in urma executiei a 21 de egipteni

Fortele aeriene egiptene au anuntat ca au inceput sa bombardeze puncte strategice ale gruparii Stat Islamic in Libia, in urma executiei a 21 de egipteni de catre gruparea terorista, conform Russia.

Jihadistii gruparii Stat Islamic au taiat mainile a trei femei si au biciuit cinci barbati dupa ce au folosit telefoanele mobile

Membrii gruparii teroriste Stat Islamic au taiat mainile a trei femei si au biciuit cinci barbati dupa ce au incalcat interdictia de a folosit telefoane mobile in localitatea Mosul, Irak, relateaza.

Consiliul de Securitate al ONU a votat o rezolutie care cere intreruperea finantarii gruparii Statului Islamic

Consiliul de Securitate al ONU a votat in unanimitate, joi, o rezolutie care contine masuri necesare pentru a intrerupre finantarea campaniei teroriste a gruparii Stat Islamic. Redactata de Rusia, Rezolutia 2. 199 prevede intreruperea surselor de finantare ale gruparii jihadiste, precum veniturile din petrol, traficul de antichitati, donatiile externe si rascumpararile pentru eliberarea unor ostatici.

Presedintele Nigeriei solicita sprijin militar din partea SUA in lupta impotriva gruparii Boko Haram

Presedintele Nigeriei, Goodluck Jonathan, cere Statelor Unite sa ofere tarii sale sprijin militar in lupta impotriva gruparii islamiste radicale Boko Haram, informeaza AFP. Daca s-au angajat in lupta.

David Cameron se declara ingrozit de crimele comise de teroristii grupului Stat Islamic

Libia nu trebuie sa devina un refugiu al teroristilor, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron, declarandu-se ingrozit de uciderea a 21 de ostatici crestini de catre organizatia terorista Stat Islamic,.

Gruparea Stat Islamic revendica decapitarea a 21 de egipteni de confesiune crestina

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in Libia, relateaza BBC News Online.

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni crestini

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )