Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul din Pakistan soldat cu 66 de morti

B1 B1,
Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul din Pakistan soldat cu 66 de morti

Gruparea jihadista Stat Islamic a revendicat atentatul sondat cu 66 de morti ce a vizat un spital din orasul pakistanez Quetta, informeaza DPA. O sursa apropiata gruparii a declarat pentru agentie ca o. continuă pe B1

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul cu maceta din BELGIA

Guparea terorista Stat Islamic a revendicat, duminica, atacul cu maceta din Belgia.

OSDO: Gruparea Stat Islamic a pierdut controlul asupra orasului sirian Minbej

Controlul asupra orasului sirian Minbej a fost preluat, sambata, de fortele coalitiei kurdo-arabe, dupa doua luni de la lansarea ofensivei impotriva localitatii strategice situate in nordul Siriei, ocupata de gruparea jihadista Stat Islamic, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Statul Islamic si-a revendicat atacul cu maceta din Belgia

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organ de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce parchetul federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit.

Statul Islamic revendica atacul cu maceta din Belgia. Autorul, un algerian cunoscut pentru infractiuni de drept comun

Statul Islamic SI) a revendicat atacul cu maceta din Belgia, potrivit AMAQ, organul de propaganda al gruparii jihadiste, in timp ce Parchetul Federal belgian a precizat ca barbatul care a ranit sambata doua politiste, inainte de a fi impuscat, este un algerian de 33 de ani cunoscut de politie pentru infractiuni de drept comun, dar nu pentru fapte de terorism.

Seful pentru Europa al Emni, serviciul secret al organizatiei teroriste Stat Islamic, ar fi fugit din ISIS

Seful pentru Europa al Emni, serviciul secret al organizatiei teroriste Stat Islamic, a parasit ISIS si a fugit din Siria in Turcia, a declarat un rebel sirian care are legaturi cu gruparea, Abu Khaled.

Avioane daneze efectueaza primul bombardament impotriva Stat Islamic in Siria

Avioane daneze au bombardat vineri in premiera obiective ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) din Siria, in conditiile in care Copenhaga si-a extins participarea la lupta impotriva organizatiei teroriste dincolo de Irakul vecin.

Avioane daneze efectueaza primul bombardament impotriva Stat Islamic in Siria

Avioane daneze au bombardat vineri in premiera obiective ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) din Siria, in conditiile in care Copenhaga si-a extins participarea la lupta impotriva organizatiei teroriste dincolo de Irakul vecin, informeaza Reuters.

Autorii atentatelor din Germania comunicasera frecvent cu membri ai retelei Stat Islamic

Autorii atacurilor teroriste comise in iulie in orasele germane Ansbach si Wurzburg comunicasera frecvent cu membri ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv cu lideri teroristi din Arabia Saudita, afirma surse citate de revista Der Spiegel, potrivit Mediafax.

Atentat cu bomba la un spital din Pakistan: Cel putin 42 persoane au murit

UPDATE 10:47: Bilantul mortuar s-a ridicat la 42 dupa atentatul cu bomba de la un spital din Pakistan, potrivit BBC. Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 35 au fost ranite, in urma unui atentat cu.

FOTO: Explozie in fata unui spital din Pakistan. 75 de morti. ISIS a revendicat atacul

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite, luni, dupa ce o bomba a explodat la poarta principala a unui spital guvernamental din orasul Quetta, situat in sud-vestul Pakistanului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )