Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gruparea Statul Islamic accepta ca Boko Haram sa i se supuna

Antena3 Antena3,
Gruparea Statul Islamic accepta ca Boko Haram sa i se supuna

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a acceptat ca grupul islamist nigerian Boko Haram sa i se supuna, potrivit unei inregistrari audio difuzate joi pe retele sociale si prezentata ca un discurs al . continuă pe Antena3

Gruparea Statul Islamic a pierdut controlul asupra cailor de comunicatie intre Siria si Irak

Coalitia impotriva grupului Statul Islamic SI), condusa de americani, a anuntat marti blocarea drumurilor folosite de jihadisti intre Siria si Irak, in regiunea Tal Hamis nord-estul Siriei). Coalitia a anuntat, de asemenea, eliberarea a 94 de sate in regiunea Jazira.

Statul Islamic a postat o inregistrare cu un copil care executa un spion arab israelian

Gruparea Statul Islamic SI) a postat online o inregistrare video in care pare ca un baiat executa un ostatic arab israelian, identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam, pe care-l acuza de spionaj, relateaza BBC News online.

Statul Islamic a executat un arab acuzat de spionaj in favoarea Mossadului. Calaul, un baiat de doar 10 ani

Gruparea Statul Islamic SI) a difuzat marti o inregistrare video despre care sustine ca este executia de catre un tanar a unui arab israelian acuzat de spionaj in favoarea serviciilor secrete israeliene,.

Statul Islamic a executat 20 de persoane, in nordul Irakului

Gruparea Statul Islamic SI) a executat 20 de persoane care voiau sa se angajeze intr-o militie care lupta impotriva jihadistilor in provincia Kirkuk, au anuntat luni autoritatile irakiene, relateaza AFP.

Zeci de localitati au fost recucerite de la Boko Haram in Nigeria, de la lansarea ofensivei regionale

Treizeci si sase de localitati au fost recucerite de la Boko Haram in nord-estul Nigeriei de la lansarea ofensivei regionale luna trecuta, a afirmat miercuri guvernul nigerian, care asteapta de la cooperarea cu.

Munca, dragoste si aventura: Acestea sunt promisiunile gruparii Statul Islamic pentru tinerele care vor sa i se alature

Gruparea Stat Islamic le promite tinerelor occidentale dornice sa i se alature ca in asa-numitul sau califat din Siria si Irak vor avea parte de munca, aventura si chiar dragoste. La inceput, propaganda.

Statul Islamic a publicat pe internet o inregistrare video cu executia unui tanar arab israelian acuzat de spionaj (VIDEO)

Organizatia Statul Islamic a publicat pe internet o inregistrare video in care pare ca un baiat executa un ostatic arab israelian, informeaza BBC News online. Identificat ca Muhammad Said Ismail Musallam,.

Jurnalista franceza care s-a infiltrat in Statul Islamic traieste sub o amenintare continua: Frati de peste tot din lume, daca o vedeti, omorati-o!

O femeie care scria pentru un ziar din Paris s-a prefacut ca este o tanara musulmana convertita pentru a se infiltra in Statul Islamic si a vedea cum este viata tinerelor mirese jihadiste. Aceasta a povestit.

MAE: E inacceptabila afirmatia ca Romania e Statul Islamic al UE. Nu corespunde spiritului european

Ministerul de Externe a precizat, la solicitarea Mediafax, ca este inacceptabila afirmatia lui Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societatii pentru Tinutul Secuiesc, potrivit careia Romania ar fi Statul Islamic al UE, deoarece decapiteaza dreptul la identitate nationala al minoritatii maghiare.

Reactie MAE: E inacceptabila afirmatia ca Romania e Statul Islamic al UE

Ministerul de Externe a precizat ca este inacceptabila afirmatia liderului Societatii pentru Tinutul Secuiesc, Arpad Gyorgy-Mozes, potrivit careia Romania ar fi Statul Islamic al UE, deoarece decapiteaza dreptul la identitate nationala al minoritatii maghiare, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )