Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gruparea terorista Stat Islamic a DEMOLAT un sit arheologic din Irak

Antena3 Antena3,
Gruparea terorista Stat Islamic a DEMOLAT un sit arheologic din Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au demolat joi situl arheologic nou restaurat al orasului Nimrud, in nordul Irakului, cu ajutorul unor vehicule militare grele, a anuntat Guvernul, citat de Associated Press,. continuă pe Antena3

Gruparea extremista Stat Islamic a executat 11 dintre comandatii sai, pe care i-a acuzat de tradare

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a executat 11 dintre comandantii sai. Ei au fost acuzati de tradare, deoarece au fugit din Tikrit dupa ce fortele irakiene au lansat o ofensiva de amploare, a.

INCREDIBIL.Gruparea extremista Stat Islamic a trecut la executia propriilor oameni

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a executat 11 dintre comandantii sai, invinuiti de tradare in cadrul ofensivei fortelor irakiene asupra orasului Tikrit, la 140 de kilometri nord-vest de capitala.

Rusia: Organizatia Stat Islamic primeste peste un miliard de dolari anual din trafic de heroina

Organizatia terorista Stat Islamic incaseaza peste un miliard de dolari, anual, din traficul de heroina din Afganistan. Estimarea apartine sefului agentiei anti-drog din Rusia, Viktov.

Doi teroristi malaysieni, identificati intr-o inregistrare video difuzata de reteaua Stat Islamic, care prezinta o executie prin decapitare

Doi cetateni malaysieni au fost identificati intr-o inregistrare video difuzata de organizatia terorista Stat Islamic care prezinta o executie prin decapitare in Siria, relateaza Reuters. Mohd Faris Anuar si.

Ciocolata belgiana ISIS si-a schimbat numele, din cauza asemanarii cu gruparea terorista

Celebra marca belgiana de dulciuri ISIS a fost nevoita sa-si schimbe numele, din cauza asemanarii cu sigla gruparii jihadiste Stat Islamic, astfel ca de-acum incolo se va numi Libeert, care este si numele de.

Grupul Stat Islamic considera legala practica prelevarii organelor nonmusulmanilor: Organele ereticilor pot fi prelevate, indiferent daca sunt vii sau morti

Grupul terorist sunnit Stat Islamic in Irak si Siria pare sa confirme acuzatiile privind traficul de organe. Organizatia terorista argumenteaza ca aceasta practica este permisa pentru salvarea vietilor.

Precizari despre identitatea lui John Jihadistul, militantul gruparii Stat Islamic

Tatal lui Mohammed Emwazi a declarat ca nu exista nicio dovada care sa arate ca fiul sau este calaul gruparii Stat Islamic, cunoscut sub numele de John Jihadistul, relateaza miercuri Sky News, citat de Mediafax.

Stat Islamic, acuzati de trafic de organe: Ereticilor le pot fi prelevate, indiferent daca sunt vii sau morti

Grupul terorist sunnit Stat Islamic in Irak si Siria pare sa confirme acuzatiile privind traficul de organe, organzatia islamista argumentand ca aceasta practica este permisa pentru salvarea vietilor.

Circa 8.500 de combatanti ai organizatiei Stat Islamic, ucisi in bombardamentele internationale

Coalitia militara internationala coordonata de Statele Unite a omorat, in operatiunile efectuate in Irak incepand din august 2014, 8. 500 de combatanti ai grupului terorist Stat Islamic, anunta generalul.

Australia trimite militari in Irak pentru a antrena fortele locale impotriva gruparii Stat Islamic

Australia va trimite mai multi militari in Irak pentru a antrena fortele de securitate locale in lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, a anuntat marti premierul Tony Abbott, citat de Associated .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )