Libnet.ro
UNICEF

20:30

Stat Islamic, acuzati de trafic de organe: Ereticilor le pot fi prelevate, indiferent daca sunt vii sau morti

Antena3 Antena3,
Stat Islamic, acuzati de trafic de organe: Ereticilor le pot fi prelevate, indiferent daca sunt vii sau morti

Grupul terorist sunnit Stat Islamic in Irak si Siria pare sa confirme acuzatiile privind traficul de organe, organzatia islamista argumentand ca aceasta practica este permisa pentru salvarea vietilor. continuă pe Antena3

Grupul Stat Islamic considera legala practica prelevarii organelor nonmusulmanilor: Organele ereticilor pot fi prelevate, indiferent daca sunt vii sau morti

Grupul terorist sunnit Stat Islamic in Irak si Siria pare sa confirme acuzatiile privind traficul de organe. Organizatia terorista argumenteaza ca aceasta practica este permisa pentru salvarea vietilor.

Serviciile de securitate de la Vatican, in alerta de teama unui atentat al grupului Stat Islamic

Serviciile de securitate de la Vatican sunt in alerta din cauza riscului unui atentat al grupului Stat Islamic. Deocamdata nu exista informatii privind vreun complot terorist concret, afirma comandantul Jandarmerie.

Doi teroristi malaysieni, identificati intr-o inregistrare video difuzata de reteaua Stat Islamic, care prezinta o executie prin decapitare

Doi cetateni malaysieni au fost identificati intr-o inregistrare video difuzata de organizatia terorista Stat Islamic care prezinta o executie prin decapitare in Siria, relateaza Reuters. Mohd Faris Anuar si.

Circa 8.500 de combatanti ai organizatiei Stat Islamic, ucisi in bombardamentele internationale

Coalitia militara internationala coordonata de Statele Unite a omorat, in operatiunile efectuate in Irak incepand din august 2014, 8. 500 de combatanti ai grupului terorist Stat Islamic, anunta generalul.

Australia trimite militari in Irak pentru a antrena fortele locale impotriva gruparii Stat Islamic

Australia va trimite mai multi militari in Irak pentru a antrena fortele de securitate locale in lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, a anuntat marti premierul Tony Abbott, citat de Associated .

Regele Iordaniei vrea sa initieze al Treilea Razboi Mondial impotriva organizatiei Stat Islamic

Regele Abdullah al Iordaniei a denumit lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic ca al treilea Razboi Mondial. intr-un interviu pentru CNN, regele a facut un apel la unitate religioasa, pentru ca.

Vaticanul este in alerta! Exista riscul unui atentat al grupului Stat Islamic: Pentru cruciati, siguranta e doar o dorinta. Vom cuceri Roma!

Serviciile de securitate de la Vatican sunt in alerta din cauza riscului unui atentat al grupului Stat Islamic, insa nu exista informatii privind vreun complot terorist concret, afirma Domenico Giani, comandantul.

Regele Iordaniei califica situatia creata de gruparea Stat Islamic drept un al treilea Razboi Mondial

Regele Abdullah al Iordaniei afirma ca lumea occidentala si cea araba trebuie sa reactioneze impreuna la amenintarea reprezentata de grupul Stat Islamic, adaugand ca este vorba despre un al treilea.

Alerta la Vatican dupa amenintarea grupului Stat Islamic

Serviciile de securitate de la Vatican sunt in alerta din cauza riscului unui atentat al grupului Stat Islamic, insa nu exista informatii privind vreun complot terorist concret, afirma Domenico Giani, comandantul Jandarmeriei statale, informeaza Mediafax.

Zece presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic, arestati in Turcia

Autoritatile turce au arestat zece persoane suspectate de apartenenta la grupul terorist Stat Islamic, relateaza agentia Dogan, citata de MEDIAFAX. Cei zece islamisti au fost arestati duminica seara in localit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )