Libnet.ro
UNICEF

20:45

Grupul select al jucatoarelor in care Simona Halep poate intra

Antena3 Antena3,
Grupul select al jucatoarelor in care Simona Halep poate intra

Avand in vedere ca va incepeTurneulCampioanelorpe primul loc in clasamentul WTA,Simona Halepare si cele mai mari sanse sa incheie anul ca lider mondial. Daca. continuă pe Antena3

De ce nu se poate bucura Simona Halep de cadoul in valoare de sute de mii de euro pe care l-a primit din partea WTA

Simona Halep va avea vineri o zi foarte incarcata. Nu doar ca isi va afla adversarele din grupa de la Turneul Campioanelor, dar va primi si un cadou incredibil din partea WTA.

Premiul fabulos pe care il va primi Simona Halep, dupa ce a devenit lider mondial

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru calificarea la Turneul.

Motivul care a determinat-o pe Simona Halep sa se apuce de tenis

Simona Halep a devenit, recent, numarul 1 mondial in clasamentul WTA, ceea ce o propulseaza ca fiind una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Sportiva a dezvaluit ca in spatele deciziei de a.

Simona Halep si-a dezvaluit cea mai mare dorinta de cand e in circuitul WTA: Am daramat o bariera in interiorul meu

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a dezvaluit numele jucatoarei pe care si-a dorit cel mai mult sa o invinga de cand evolueaza in circuitul WTA. A fost o.

Simona Halep a jucat tenis cu un jurnalist indian. Cum s-a terminat partida si ce l-a impresionat pe acesta la numarul 1 WTA

Simona Halep se afla la Singapore, unde se antreneaza in vederea participarii la Turneul Campioanelor, care va incepe duminica.

Imagini unice cu Simona Halep in liceu. Cu ce nume o alintau colegii de clasa

Simona Halep a studiat la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanta, facand parte din promotia 2010. Simona a invatat intr-o clasa formata numai din sportivi,.

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet pentru locul intai ocupat in clasamentul pe 2017

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru califcarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep crede in superstitii. Ce face sportiva inainte de fiecare meci

Simona Halep a devenit numarul unu mondial datorita miilor de ore de antrenament, muncii depuse si concentrarea de care a dat dovada mereu. La eforturile rsportivei se adauga insa si anumite.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai dulce victorie a carierei: Am depasit o bariera importanta

Simona Halep este numarul 1 mondial din tenisul feminin, postura din care va participa incepand de duminica la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )