Libnet.ro
UNICEF

19:30

Grupul UniCredit Tiriac a facut anul trecut profit de 20 mil. euro, la jumatate fata de 2012. Doar banca a raportat un rezultat cu 100 mil. lei mai mic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupul UniCredit Tiriac a facut anul trecut profit de 20 mil. euro, la jumatate fata de 2012. Doar banca a raportat un rezultat cu 100 mil. lei mai mic

UniCredit Tiriac Bank a raportat la nivel consolidat un profit net de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) pentru anul trecut, la jumatate fata de cel inregistrat in 2012. Creditarea a fost sustinuta de avansul puternic al imprumuturilor ipotecare si. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: Fiscul isi ataca discriminatoriu datornicii; Se bat cu multinationalele. Cine sunt romanii cu magazine de peste 100 de milioane; Topul bancilor din Romania. Ce profit au facut anul trecut liderii sistemului bancar

Prigoana Fiscului: Firmele vor fi controlate la sange pentru munca la negru si evaziune. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Inspectia Muncii va declansa incepand din semestrul II din luna iulie) controale la firme in cadrul unui proiect-pilot. Tinerii antreprenori si femeile manager pot depune, de luni, cereri online pentru finantarea nerambursabila a proiectelor. Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism va deschide luni, sesiunea de inscrieri online.

Microsoft are raport de transparenta: anul trecut a primit mai putine cereri de stergere sau furnizare informatii

Microsoft si-a publicat de curand raportul de transparenta pentru ultima jumatate a anului 2013. Acum, se poate face o paralela intre anul 2012 si anul trecut in ceea ce priveste interesul autoritatilor pentru datele Microsoft.

Unicredit Tiriac Bank a facut in 2013 un profit net de 87,7 milioane de lei. In ansamblu, in acelasi an, 23 de banci au fost pe profit si 17 pe pierdere

Profitul operational al UniCredit Tiriac din 2013 a fost de 766 milioane de lei, pe fondul unei cresteri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, a transmis marti banca intr-un comunicat. Cheltuiala cu provizioanele de credit a atins 744 milioane lei ceea ce a condus la un profit net consolidat, dupa interesul minoritar, de 87,7 milioane lei. Consolidat, portofoliul de credite a ajuns la aproximativ 18,8 miliarde lei, sustinut de creditarea IMM-urilor si a personelor fizice, se mai arata in comunicatul citat. Reamintim ca sistemul bancar a incheiat anul 2013 cu un profit cumulat de 497 de milioane de lei, o treime din castigul dupa noua luni, in conditiile in care 23 de banci au raportat profit pentru 2013, iar 17 banci au avut pierderi.

UniCredit Tiriac Bank, profit net consolidat de 87,7 milioane lei

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat, anul trecut, un profit net consolidat de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) dupa interesul minoritar, iar profitul opera and tional al bancii a atins 766 milioane de lei, pe fondul unei cre and steri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

UniCredit Tiriac Bank lanseaza o campanie de promovare a creditelor ipotecare

UniCredit Tiriac Bank va desfasura in perioada 5 martie - 13 aprilie o campanie de promovare a creditelor imobiliare si ipotecare bazata pe conceptul Fiecare dintre noi este un erou, fiecare zi o aventura. Pentru a putea lupta zi de zi, eroii au.

Sibiu a fost vizitat de cei mai multi turisti anul trecut

Un numar record de turisti au ajuns, anul trecut, la Sibiu, potrivit datelor recente privind incasarile taxei hoteliere. A fost inregistrat cel mai mare numar de cazari din ultimii noua ani din oras, cu aproape o treime mai mare decat cel din 2007, anul Capitalei culturale europene.

SIF Oltenia ofera dividende cu 23% mai mari decat cele distribuite anul trecut

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 92,8 milioane lei, respectiv cate 0,16 lei/actiune, suma fiind cu 23% mai mare decat cea distribuita anul trecut.

Producatorul american de tablete si smartphone-uri Vonino a vandut de 8 milioane euro in tara anul trecut si estimeaza 14 milioane euro in acest an

Compania americana Vonino, prezenta in tara prin distribuitorul Advanced Technologies, spune ca a vandut pe plan local 65. 000 de tablete si 15. 000 de smartphone-uri anul trecut, cand cifra de afaceri a fost de 8 milioane euro. Compania, care a lansat acum la targul CeBit Hanovra trei noi tablete si un model de smartphone, estimeaza afaceri de 14 milioane euro pe plan local in acest an.

Castigatorii de anul trecut de la Indian Wells au parasit competitia

Atat Maria Sarapova 5 WTA), cat si Rafael Nadal 1 ATP), castigatori de anul trecut la Indian Wells, au parasit deja actuala editie a competitiei.

Piata de factoring a scazut anul trecut cu peste 5%, la 2,72 miliarde de euro

Piata de factoring a totalizat anul trecut 2,72 miliarde de euro, in scadere cu 5-6% fata de nivelul din 2012, in conditiile in care factoringului de export a crescut usor, iar cel de import s-a diminuat, potrivit datelor Asociatiei Romane de Factoring ARF).

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )