Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guatemala respinge cererea de azil politic a lui John McAfee

B1 B1,
Guatemala respinge cererea de azil politic a lui John McAfee

Otto Perez, presedintele Guatemalei, a anuntat joi ca Administratia pe care o conduce a respins cererea de azil politic depusa de John McAfee, transmite AFP. Respingem cererea de azil politic, a spus. continuă pe B1

Guatemala respinde cererea de azil politic a lui John McAfee

Otto Perez, presedintele Guatemalei, a anuntat joi ca Administratia pe care o conduce a respins cererea de azil politic depusa de John McAfee, transmite AFP. Respingem cererea de azil politic, a spus.

John McAfee, urmarit in Belize pentru crima, se afla in Guatemala si va cere azil politic

John McAfee, fondatorul anti-virusului McAfee, dat in urmarire in Belize sub acuzatia de crima, se afla in Guatemala si intentioneaza sa ceara azil politic, anunta avocatul sau, potrivit AFP. Am.

Fugarul John McAfee a fost arestat in Guatemala

John McAfee, fondatorul anti-virusului McAfee, dat in urmarire in Belize sub acuzatia de crima, a fost arestat in Guatemala pentru ca a patruns ilegal in tara, anunta BBC News. McAfee se afla in Gu.

Excentricul antreprenor John McAfee a fost arestat in Guatemala

John McAfee, fondatorul companiei de securitate informatica McAfee, a fost arestat de autoritatile din Guatemala pe motiv ca a intrat ilegal in tara din America Centrala. Excentricul afacerist american este in atentia presei de aproape o luna, dupa ce a fugit din Belize unde este suspectat ca si-ar fi omorat un vecin.

Bashar al-Assad cauta azil politic in America Latina. SUA sustin ca nu exista oferte concrete

Ministrul adjunct de Externe sirian a avut intalniri cu oficiali in Cuba, Venezuela si Ecuador in cursul saptamanii cu scopul de a discuta posibilitatea acordarii azilului politic pentru presedintele Bashar.

Bashar al-Assad cauta azil politic in America Latina daca va fi nevoit sa paraseasca ...

Ministrul adjunct de Externe sirian a avut intalniri cu oficiali in Cuba, Venezuela si Ecuador in cursul saptamanii cu scopul de a discuta posibilitatea acordarii azilului politic pentru presedintele Bashar al-Assad si familia sa, relateaza Haaretz in pagina electronica, potrivit Mediafax. Ministrul a adus cu el scrisori clasificate adresate liderilor celor trei state. O sursa din capitala Venezuelei, Caracas, citata de Haaretz nu a putut spune care a fost raspunsul la solicitarea siriana, .

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )