Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea o sedinta comuna la Chisinau

România Liberă România Liberă,
Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea o sedinta comuna la Chisinau

In luna noiembrie, la Chisinau va avea loc sedinta comuna a Guvernelor din Republica Moldova si Romania, a anuntat, la Bucuresti, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, vineri, suspendarea temporara a presedintelui prorus Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de numire a ministrului Apararii, relateaza site-ul deschide. md. , potrivit Mediafax.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii.

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Moldova vor fi premiati la Iasi in cadrul Galei Campioni in Business 2017

Editia a VII-a a proiectului Campioni in Business debuteaza in acest an la Iasi, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 18:00. La gala de premiere care va avea loc la CongressHall, Sala Rossini, vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2016, din regiunea Moldova.

Ministerul Turismului a retras licenta Omnia Turism; toate contractele agentiei sunt verificate/ Ministrul Dobre: Toate agentiile de turism trebuie sa aiba obiect unic de activitate si vor avea voie sa vanda vacante in avans cu cel mult un an

Licenta de turism a Omnia Turism a fost retrasa de catre directia de specialitate din cadrul Ministerului Turismului, a anuntat sambata ministerul, care subliniaza ca verifica, alaturi de ANAF, toate contractele incheiate de touroperator. De asemenea, ministrul Turismului Mircea Titus Dobre a declarat sambata ca toate agentiile de turism vor trebui sa aiba obiect unic de activitatea si nu vor mai putea vinde vacante cu cel mult un an in avans. El a precizat ca ceea ce s-a intamplat cu Omnia Turism pare a fi un caz premeditat, pentru ca agentia functiona bine si turistii nu au avut probleme. Alin Burcea ANAT): Vom lansa un fond de sprijin pentru turistii care au cumparat pachete de la Omnia de peste 1. 000 de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )