Libnet.ro
UNICEF

16:45

Guvernul acorda un ajutor de 198 de milioane de lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul acorda un ajutor de 198 de milioane de lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Complexul Energetic Hunedoara va primi un ajutor de stat pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive - Lonea si Lupeni - in cuantum de 198,83 milioane lei pentru anul 2017, care se suporta integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Energiei, potrivit unei Hotarari adoptate de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aloca 14,43 milioane lei pentru protectia copiilor cu tulburari de comportament, in perioada 2017-2019

Guvernul a aprobat, joi in sedinta, crearea a cel putin 8 servicii specializate de tip rezidential si a cel putin 8 centre de zi pentru copiii cu tulburari de comportament, in vederea reintegrarii lor scolare, familiale ori sociale, in acest scop, prin programul de interes national in domeniul protectiei drepturilor copilului, pentru perioada 2017-2019, vor fi alocate 14,43 milioane lei, informeaza News. ro.

Guvernul a alocat 30 de milioane lei pentru patru banci de sange, tesuturi si celule umane

Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, alocarea sumei de 30,1 milioane de lei, pentru anii 2017-2018, necesara Ministerului Sanatatii, in vederea indeplinirii obiectivelor din cadrul unui proiect PHARE pentru implementarea directivelor Uniunii Europene privind bancile de sange, tesuturile si celule umane, informeaza un comunicat oficial.

Distribuirea de dividende in valoare de circa 850 milioane lei pentru anul financiar 2016, aprobata

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGA) OMV Petrom a aprobat propunerea directoratului de a distribui dividende de 0,015 lei/actiune pentru anul financiar 2016. Valoarea totala a dividendelor de distribuit se ridica la circa 850 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

30 milioane de lei pentru constructii si dotari pentru patru banci de sange, tesuturi si celule umane

Guvernul a decis, joi in sedinta, alocarea sumei de 30,1 milioane de lei, pentru anii 2017-2018, pentru constructia si dotarea cu echipamente pentru patru banci de sange si celule umane in Bucuresti, Iasi, Targu Mures si Timisoara, care sa asigure tratament de urgenta.

Guvernul aloca 14,43 milioane de lei pentru protectia copiilor cu tulburari de comportament

Guvernul a aprobat joi, in sedinta, crearea a cel putin opt servicii specializate de tip rezidential si a cel putin opt centre de zi pentru copiii cu tulburari de comportament, in vederea reintegrarii lor scolare, familiale ori sociale. in acest scop, prin programul de interes national in domeniul protectiei drepturilor copilului, pentru perioada 2017-2019, vor fi alocate 14,43 milioane de lei.

OMV Petrom va distribui dividende de circa 850 milioane lei si planuieste investitii de 4,56 miliarde lei

Actionarii companiei petroliere OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, au hotarat miercuri distribuirea de dividende in valoare de circa 850 milioane lei pentru anul financiar 2016, dar si alocarea a 4,56 miliarde lei pentru investitii.

Profit de 2,4 milioane de lei pentru Braiconf

Braiconf BRCR) a raportat un profit de 2,4 milioane de lei, pentru 2016, cu 14,2% mai mare decat in 2015, potrivit raportului anual transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti.

Serviciile municipale au primit aproape 12 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor calamitatilor

Pentru lichidarea consecintelor calamitatilor naturale din 20-21 aprilie, din Fondul de rezerva al municipiului Chisinau va fi alocata, la aceasta etapa, suma de 11,7 milioane lei. Sursele financiare au fost distribuite serviciilor si intreprinderilor municipale, transmite IPN.

Afara cu strainii din tara. Evaluatorii internationali ai proiectelor de cercetare, evacuati de guvernul PSD din proiecte de 873 milioane lei

Cercetarea romaneasca intra in autarhie, cercetatorii si profesorii din universitati straine fiind eliminati din tot mai multe zone relevante. Ministerul Cercetarii si institutia care finanteaza proiectele de cercetare UEFISCDI) instituie un embargo pentru evaluatori straini si impun utilizarea aproape exclusiva a evaluatorilor romani in proiectele de cercetare in valoare de 873 de milioane de lei. Si asta in conditiile in care practica globala si chiar legislatia romana arata ca evaluatorii internationali aduc prestigiu proiectelor de cercetare, multi cercetatori romani fiind la randul lor evaluatori pentru proiecte din strainatate. O lovitura de gratie care condamna Romania la inapoiere, spune psihologul Daniel David.

OMV Petrom distribuie actionarilor dividende de 850 milioane lei din profitul pe 2016

Actionarii companiei petroliere OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, au aprobat propunerea directoratului de a distribui dividende de 0,015 lei/actiune, ceea ce inseamna alocarea pentru actionari a 850 milioane lei, sau 82% din profitul net realizat anul trecut, potrivit unui comunicat transmis miercuri bursei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )