Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul va adopta o OUG pentru problema transportului scolar

România Liberă România Liberă,
Guvernul va adopta o OUG pentru problema transportului scolar

Raluca Turcan a afirmat, marti, ca pentru a rezolva problema transportului scolar, blocat de la incl. continuă pe România Liberă

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban.

Guvernul adopta OUG pentru decontarea navetei scolare

Raluca Turcan a anuntat, marti, planul Guvernului pentru ca naveta scolara sa fie decontata. Curtea Constitutionala a admis sesizarea PSD asupra proiectului ce modifica OUG51, proiect pentru care Guvernul.

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta o OUG pentru achitizionarea de echipamente pentru combaterea si prevenirea coronavirusului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va initia, impreuna cu Ministerul Sanatatii, un proiect de OUG pentru combaterea si prevenirea unor eventuale cazuri de infectii cu noul coronavirus in tara noastra.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )