Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul amana din nou avizul pentru fuziunea ELCEN-RADET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul amana din nou avizul pentru fuziunea ELCEN-RADET

Guvernul a amanat astazi, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, avizul pentru fuziunea dintre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) si Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET). Surse oficiale au declarat, pentru ziarul BURSA, ca exista temeri ca nu cumva manevra sa genereze alta acumulare de datorii. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Pentru ca se facea aproape un an de liniste intre Samsung si Apple, sud coreeni au decis ca este momentul sa vina din nou la lupta cu forte proaspete. Plecand probabil de la premiza ca le merge din ce in ce mai prost pe frontul vanzarilor de smartphone-uri, cei de la Samsung s-au decis sa initieze un nou proces impotriva Apple. De fapt este vorba de un apel pentru o decizie de plata de 930 de milioane de dolari cu [].

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Elliott propune un nou mandat pentru listarea FP la Londra, pana in iulie 2015

Fondul american Elliott Associates, cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea FP), a introdus pe ordinea AGA din ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, intrucat se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an.

Cel mai mare actionar al FP propune un nou mandat pentru listarea la Londra

Fondul american Elliott Associates cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea - FP) a introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) din 21 ianuarie acordarea unui nou mandat, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra a FP, motivand ca se asteapta ca acest obiectiv sa nu fie atins pana la finele acestui an.

Sumudica surprinde din nou: Imi cer scuze ca uneori am tras de timp

Marius Sumudica ramane un personaj la fiecare aparitie publica, iar dupa meciul cu Petrolul Ploiesti si-a cerut scuze pentru tragerile de timp ale jucatorilor sai.

PNL a depus un proiect de lege privind masura controlului judiciar: Daca Parlamentul nu repara in regim de urgenta procedura, toti inculpatii cu interdictie de a parasi tara vor putea beneficia din nou de toate libertatile cetatenesti

Deputatul PNL Alina Gorghiu anunta ca a depus, luni, impreuna cu alti colegi din partid, o initiativa legislativa care are ca obiectiv corectarea articolelor 211-217 din Codul de procedura penala ce reglementeaza masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune, declarate recent neconstitutionale, intrucat nu prevad durata pentru care pot fi dispuse aceste masuri. Astfel, PNL propune ca durata controlului judiciar, in cursul urmaririi penale, sa fie de cel mult 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire pana la doi ani. Parlamentarii PNL solicita conducerilor Camerei Deputatilor si Senatului procedura de urgenta pentru promovarea acestei legi.

Rusia: Televizunea independenta Rain, fortata din nou sa paraseasca sediul/ O alta televiziune privata urmeaza sa se inchida

Cea mai cunoscuta televiziune independenta din Rusia, TV Dozhd Rain TV), a fost obligata sa plece din studiourile inchiriate in Moscova pentru a doua oara in doua luni, relateaza BBC News.

ICCJ a amanat, din nou, dosarul privatizarilor strategice, din cauza lui Gabor Kerekes

Instanta suprema a amanat pentru 17 decembrie judecarea dosarului privatizarilor strategice, deoarece Gabor Kerekes, unul dintre inculpati, nu a fost extradat din Germania pentru a putea participa la proces, informeaza Mediafax.

VIDEO Messi a facut din nou spectacol pentru Barcelona: a marcat al treilea hat-trick in ultimele patru meciuri

Lionel Messi a fost eroul partidei pe care Barcelona a castigat-o acasa cu Espanyol, scor 5-1, argentinianul reusind sa marcheze un nou hat-trick, al treilea in ultimele patru meciuri disputate de formatia catalana.

Bilantul codului rosu. Teleormanul, din nou lovit de ape

Hidrologii au instituit miercuri codul rosu de inundatii pe raurile Jiu si Teleorman. Zeci de localitati din sudul tarii sunt afectate de apele revarsate. Vestea buna e ca precipitatiile se opresc. Prognoza meteo pana pe 21 decembrie arata o Romanie cu temperaturi in jurul a zero grade si cu fulguieli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )