Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rusia: Televizunea independenta Rain, fortata din nou sa paraseasca sediul/ O alta televiziune privata urmeaza sa se inchida

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Televizunea independenta Rain, fortata din nou sa paraseasca sediul/ O alta televiziune privata urmeaza sa se inchida

Cea mai cunoscuta televiziune independenta din Rusia, TV Dozhd Rain TV), a fost obligata sa plece din studiourile inchiriate in Moscova pentru a doua oara in doua luni, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

Tobosarul trupei AC/DC, din nou la tribunal, dupa o bataie de strada

Phil Rudd, tobosarul trupei AC/DC, a ajuns din nou in fata unui tribunal, joi, dupa ce s-a implicat intr-o bataie de strada, informeaza Mediafax.

Dan Petrescu ar putea ajunge din nou in liga a doua din Rusia

Aflat pe picior de plecare de la Al Arabi, tehnicianul Dan Petrescu isi doreste sa revina in fotbalul din Rusia, acolo unde a mai pregatit pe Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.

PNL a depus un proiect de lege privind masura controlului judiciar: Daca Parlamentul nu repara in regim de urgenta procedura, toti inculpatii cu interdictie de a parasi tara vor putea beneficia din nou de toate libertatile cetatenesti

Deputatul PNL Alina Gorghiu anunta ca a depus, luni, impreuna cu alti colegi din partid, o initiativa legislativa care are ca obiectiv corectarea articolelor 211-217 din Codul de procedura penala ce reglementeaza masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune, declarate recent neconstitutionale, intrucat nu prevad durata pentru care pot fi dispuse aceste masuri. Astfel, PNL propune ca durata controlului judiciar, in cursul urmaririi penale, sa fie de cel mult 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire pana la doi ani. Parlamentarii PNL solicita conducerilor Camerei Deputatilor si Senatului procedura de urgenta pentru promovarea acestei legi.

ICCJ a amanat, din nou, dosarul privatizarilor strategice, din cauza lui Gabor Kerekes

Instanta suprema a amanat pentru 17 decembrie judecarea dosarului privatizarilor strategice, deoarece Gabor Kerekes, unul dintre inculpati, nu a fost extradat din Germania pentru a putea participa la proces, informeaza Mediafax.

Bursele europene, din nou pe crestere in asteptarea masurilor BCE din 2015

Bursele europene au urcat in ultima zi a saptamanii trecute, investitorii speculand ca Banca Centrala Europeana BCE) va lua in considerare masuri de relaxare cantitativa in reuniunea de politica monetara din ianuarie.

Interviu. Magica Teodora Gheorghiu, din nou pe scenele din Romania

In fiecare an, in apropierea Craciunului, la Sala Radio are loc un eveniment transformat intr-un brand al scenei culturale bucurestene: Cele trei dive, gala extraordinara cu arii din opere celebre.

VIDEO Ronnie O'Sullivan, din nou magnific - Break de 147 de puncte la UK Championship

Ronnie O'Sullivan a uimit inca o data asistenta, cel supranumit Racheta reusind cel de-al 13-lea break maxim din cariera. Totul s-a intamplat la UK Championship, acolo unde Ronnie l-a invins fara drept de apel pe Matthew Selt, scor 6-0.

Piromanul din Maramures a lovit din nou: 10 tone de fan au fost distruse intr-un incendiu izbucnit intr-un hambar (VIDEO)

Piromanul din Maramures loveste din nou. Un alt incendiu a izbucnit in localitatea Satulung, unde un hambar plin cu fan a ars ca o torta, iar aproximativ 10 tone de fan au fost distruse. Pana la sosirea.

Nu i-am vazut fata. Asta mi-a atras atentia. Piromanul care a provocat PATRU incendii a dat din nou lovitura in Satulung

Incendiile provocate de piromanul din localitatea maramuresana Satulung se tin lant. Desi politistii si satenii sunt in alerta, dupa ce individul provocase patru incendii in doua saptamani, acesta a dat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )