Libnet.ro
UNICEF

05:30

Guvernul a anuntat deciziile pentru 2015. Salariile bugetarilor vor ingheta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a anuntat deciziile pentru 2015. Salariile bugetarilor vor ingheta

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din. continuă pe Wall-Street Ro

Buget 2015: Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor, doar in educatie si sanatate exista mici cresteri. Legea salarizarii, trasa pe dreapta

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii si angajatii din sanatate, valoarea de referinta din legea salarizarii bugetarilor, pe baza carora sunt calculate salariile bugetarilor, fiind inghetata si anul viitor la 600 lei, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta prezentat de Mediafax.

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor si interzice primele in 2015

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din.

VIDEO Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor. Doar in educatie si sanatate vor fi mici cresteri

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar in anumite conditii, si angajatii din sanatate.

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor

Guvernul ingheata salariile bugetarilor pentru anul viitor la nivelul de la finele lui 2014. Exceptie vor face doar profesorii, care vor primi salarii majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar si angajatii din sanatate.

Salariile bugetarilor, inghetate in 2015. Vor creste numai veniturile angajatilor din invatamant si sanatate

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finalul acestui an. Exceptie vor face profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu.

Ministrul Muncii spune ca salariile bugetarilor trebuie marite, dar confirma ca vor fi inghetate din lipsa de bani

Ministrul Muncii Rovana Plumb sustine ca salariile bugetarilor din toate ramurile administratiei publice trebuie marite, insa confirma faptul ca salariile vor fi inghetate anul viitor din lipsa de bani.

ANALIZA De unde taie Guvernul ca sa atinga tinta de deficit in 2015

Executivul va reduce fondurile de rezerva tinute in buget pentru dobanzi si alte cheltuieli neprevazute, va taia cheltuielile cu bunuri si servicii si va face economii din reducerea CAS si pentru salariile bugetarilor pentru a respecta in 2015 tinta de deficit bugetar de 1,83% din PIB.

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul pentru 2015

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Tariceanu: Nu am negociat numarul de portofolii pentru Guvern, nici care vor fi acelea

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca nu a negociat cu Victor Ponta numarul de portofolii pe care PLR sa le detina in guvern. Nu am negociat numarul de portofolii, nici care vor fi acelea. inainte de.

Tariceanu: Nu am negociat numarul de portofolii pentru Guvern, nici care vor fi acelea (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca nu a negociat cu Victor Ponta numarul de portofolii pe care PLR sa le detina in guvern. Nu am negociat numarul de portofolii, nici care vor fi acelea. inainte de.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )