Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor. Doar in educatie si sanatate vor fi mici cresteri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor. Doar in educatie si sanatate vor fi mici cresteri

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar in anumite conditii, si angajatii din sanatate. continuă pe Hotnews

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor

Guvernul ingheata salariile bugetarilor pentru anul viitor la nivelul de la finele lui 2014. Exceptie vor face doar profesorii, care vor primi salarii majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar si angajatii din sanatate.

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor si interzice primele in 2015

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din.

Buget 2015: Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor, doar in educatie si sanatate exista mici cresteri. Legea salarizarii, trasa pe dreapta

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii si angajatii din sanatate, valoarea de referinta din legea salarizarii bugetarilor, pe baza carora sunt calculate salariile bugetarilor, fiind inghetata si anul viitor la 600 lei, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta prezentat de Mediafax.

Guvernul a anuntat deciziile pentru 2015. Salariile bugetarilor vor ingheta

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din.

Guvernul amana din nou avizul pentru fuziunea ELCEN-RADET

Guvernul a amanat astazi, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, avizul pentru fuziunea dintre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) si Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET). Surse oficiale au declarat, pentru ziarul BURSA, ca exista temeri ca nu cumva manevra sa genereze alta acumulare de datorii.

Ministrul Muncii spune ca salariile bugetarilor trebuie marite, dar confirma ca vor fi inghetate din lipsa de bani

Ministrul Muncii Rovana Plumb sustine ca salariile bugetarilor din toate ramurile administratiei publice trebuie marite, insa confirma faptul ca salariile vor fi inghetate anul viitor din lipsa de bani.

Salariile bugetarilor, inghetate in 2015. Vor creste numai veniturile angajatilor din invatamant si sanatate

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finalul acestui an. Exceptie vor face profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu.

Guvernul vrea sa aloce din nou bani primarilor, folosind o derogare de la lege

Guvernul vrea sa aloce din nou bani primarilor, folosind o derogare de la Legea finantelor publice. Banii ar urma sa fie alocati din Fondul de rezerva bugetara, masura fiind justificata prin numeroasele cereri din partea primarilor si evitarea acumularii de arierate.

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Pentru ca se facea aproape un an de liniste intre Samsung si Apple, sud coreeni au decis ca este momentul sa vina din nou la lupta cu forte proaspete. Plecand probabil de la premiza ca le merge din ce in ce mai prost pe frontul vanzarilor de smartphone-uri, cei de la Samsung s-au decis sa initieze un nou proces impotriva Apple. De fapt este vorba de un apel pentru o decizie de plata de 930 de milioane de dolari cu [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )