Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guvernul aproba un plafon de 495 milioane lei pentru cumpararea locuintelor ANL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aproba un plafon de 495 milioane lei pentru cumpararea locuintelor ANL

Guvernul anunta aprobarea unui plafon de 495 milioane lei pentru cumpararea locuintelor ANL Agentia Nationala de Locuinte) prin Programul Prima Casa, potrivit unui comunicat de presa remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat pierderi de 220 milioane lei pentru CFR Marfa, in 2013

CFR Marfa si-a bugetat pierderi de circa 220 milioane de lei pentru 2013, in urma unei rectificari bugetare, proiectul fiind aprobat, ieri, in sedinta de Guvern.

1.200 milioane lei pentru Prima Casa si 50 milioane lei pentru reabilitare termica

Guvernul a aprobat astazi plafoanele pe 2014 la creditele garantate de stat pentru programul Prima Casa si reabilitarea termica si structural-arhitecturala a cladirilor, transmite un comunicat primit astazi de redactie.

Plafon de 1,2 mld lei pentru garantii la Prima Casa.

Guvernul a aprobat o hotarare prin care stabileste un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile care vor fi acordate in acest pentru programul Prima Casa. Pragul este similar cu cel din 2013 si permite utilizarea sumelor repartizate anul trecut si care nu au fost consumate, potrivit Mediafax. Modificarile au in vedere utilizarea cu prioritate in anul 2014 a diferentei nealocate din plafonul anului 2013 aproximativ 22 milioane lei si 196 milioane lei pentru ANL) si a sumei alocate la data .

Plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantii la Prima Casa

Guvernul a aprobat ieri o hotarare prin care stabileste un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile care vor fi acordate in acest pentru programul Prima Casa, prag similar cu cel din 2013, si permite utilizarea sumelor repartizate anul trecut si care nu au fost consumate.

Programul Prima Casa: Plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantii. Este permisa folosirea cotei neconsumate in 2013

Guvernul a aprobat marti o hotarare prin care stabileste un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile care vor fi acordate in acest an pentru programul Prima Casa, prag similar cu cel din 2013, si permite utilizarea sumelor repartizate anul trecut si care nu au fost consumate, relateaza agentia Mediafax.

Programul PRIMA CASA: Plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantii

Guvernul a aprobat marti o hotarare prin care stabileste un plafon de 1,2 miliarde de lei pentru garantiile care vor fi acordate in acest an pentru programul Prima Casa, prag similar cu cel din 2013, si permite.

Ce face Administratia Pietelor Sector 1 cu un imprumut de 56 milioane lei

Administratia Pietelor Sector 1 vrea sa contracteze un credit de investitii de 56,2 milioane lei, pe o perioada de zece ani, pentru constructia complexului comercial multifunctional Piata Agroalimentara Mures, scrie Mediafax .

Lichiditate de numai 16 milioane lei

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din prima sedinta a saptamanii si a doua a anului a fost de numai 16,02 milioane lei 3,57 milioane euro), aproximativ de doua ori mai mica decat cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 35,23 milioane lei 7,85 milioane euro).

BVB: Tranzactii de 67,46 milioane lei pe piata Deal

Pe piata Deal a Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au realizat, pana la ora 15:50, cinci tranzactii, valoarea cumulata a acestora fiind de 67,46 milioane lei.

Lichiditate de circa 10,32 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,32 milioane lei circa 2,27 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )