Libnet.ro
UNICEF

20:15

Guvernul a aprobat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand de miercuri

B1 B1,
Guvernul a aprobat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, incepand de miercuri

UPDATE, 12 ianuarie, ora 15 Guvernul Citu a aprobat prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei pentru 30 de zile, incepand de miercuri, 13 ianuarie 2021. Hotararea privind. continuă pe B1

Guvernul a adoptat marti hotararea privind prelungirea starii de alerta in Romania pe o perioada de 30 de zile

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, proiectul de hotarare care prelungeste starea de alerta pe teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu 13 ianuarie.

Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a propus marti prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul national, pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 13. 2021, arata un comunicat transmis in aceasta dimineata. Hotararea va fi supusa aprobarii Guvernului in sedinta de marti. Potrivit aceluiasi document, exceptiile de la masura carantinei instituita cu privire la persoanele care sosesc din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord se aplica si in cazul personalul navigant roman, maritim si fluvial. Vezi aici deciziile de marti ale CNSU.

Guvernul a adoptat hotararea privind prelungirea starii de alerta

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, proiectul de hotarare care prelungeste starea de alerta pe teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu 13 ianuarie.

Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile. Ce restrictii raman in vigoare DOCUMENT

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat prelungirea starii de alerta pe teritoriul tarii, incepand de miercuri, 13 ianuarie, pentru o perioada de 30 de zile. Restrictiile anuntate deja, cum ar fi interdictia de a organiza petreceri sau de a circula pe timpul noptii, raman in vigoare.

CNSU propune prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat ieri hotararea privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei si a masurilor pentru prevenirea raspandirii infectarii cu virusul SARS-CoV-2 aplicate pana in prezent.

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile in Romania. Lista restrictiilor, la noi in tara

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta de luni, hotararea prin care propune prelungirea starii de alerta in Romania cu inca 30 de zile, incepand de miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )