Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a decis: Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Guvernul a decis: Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro

Guvernul a avizat, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea, din Fondul de rezerva bugetara, a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori. continuă pe Adevărul

Institutul Cantacuzino are statut de interes strategic si va primi 10 milioane euro pentru plata datoriilor

Guvernul a avizat miercuri, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, informeaza Mediafax. Acest lucru va permite.

Institutul Cantacuzino are statutul de interes strategic si va primi 10 milioane euro de la Guvern

Guvernul va acorda Institutului Cantacuzino statutul de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea a 10 milioane de euro pentru plata datoriilor catre stat si furnizori.

Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Institutul Cantacuzino va primi statutul de institutie de interes national, urmand sa primeasca 10 milioane de euro pentru plata datoriilor. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, care a explicat ca situatia de la institut se afla pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

Institutul Cantacuzino se relanseaza si devine institutie publica de interes strategic

Guvernul a avizat, prin ordonanta de urgenta, procedura de acordare pentru Institutul Cantacuzino a statutului de institutie publica de interes strategic, care va permite inclusiv alocarea, din Fondul de rezerva.

Cimpeanu: Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 mil. euro

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca problemele Institutului Cantacuzino se vor afla miercuri pe agenda sedintei de Guvern, institutul urmand sa primeasca statutul de institutie de interes national si 10.

Sorin Cimpeanu: Institutul Cantacuzino va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a declarat ca situatia in care se afla Institutul Cantacuzino va fi discutata maine in sedinta guvernului, acesta urmand sa primeasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )