Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sorin Cimpeanu: Institutul Cantacuzino va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Institutul Cantacuzino va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a declarat ca situatia in care se afla Institutul Cantacuzino va fi discutata maine in sedinta guvernului, acesta urmand sa primeasca. continuă pe B1

Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 milioane de euro pentru plata datoriilor

Institutul Cantacuzino va primi statutul de institutie de interes national, urmand sa primeasca 10 milioane de euro pentru plata datoriilor. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, care a explicat ca situatia de la institut se afla pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

Cimpeanu: Institutul Cantacuzino va deveni institutie de interes national si va primi 10 mil. euro

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca problemele Institutului Cantacuzino se vor afla miercuri pe agenda sedintei de Guvern, institutul urmand sa primeasca statutul de institutie de interes national si 10.

Perchezitii la evazionisti cu produse feroase; prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Politistii efectueaza, marti dimineata, 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de 10 milioane de euro, informeaza IGPR, potrivit Agerpres.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu fier vechi: prejudiciul - 10 milioane euro

Politistii fac 151 de perchezitii in Bucuresti si opt judete, la 116 persoane care vor fi duse la audieri, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme.

Trimisul special al Papei Francisc, la ceremoniile de la Bazilica Radna, care a fost restaurata cu 10 milioane de euro

Lucrarile de reabilitare a bisericii si manastirii Maria Radna se afla pe final. Celebrarile legate de inaugurare vor avea loc in 2 august.

Profit si afaceri in scadere pentru Cupru Min SA. Societatea, obligata la investitii de 15 milioane euro in protectia mediului

Compania de stat Cupru Min SA Abrud a avut in 2014 un profit de circa 5,6 milioane de lei aproximativ 1,25 milioane de euro). Societatea are ca obiect de activitate exploatarea cuprului din cel mai mare zacamant din tara, situate in Muntii Apuseni, la Rosia Poieni.

CEC Bank suplimenteaza cu 24 milioane euro acordul de finantare cu Fondul European de Investitii

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) suplimentarea acordului de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), iar valoarea totala disponibila pentru noile imprumuturi este de 24 milioane euro, in echivalent lei, contributia fiecareia dintre institutii fiind de 50% din valoarea finantarilor acordate, potrivit unui comunicat al bancii.

Parlamentul European ofera Romaniei 8,5 milioane euro

Prin Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, Comisia pentru bugete a Parlamentului European PE) aloca 8,5 milioane de euro Romaniei pentru compensarea pagubelor provocate de inundatiile din 2014, arata un comunicat al PE.

CEC Bank suplimenteaza cu 24 milioane euro acordul de finantare cu FEI

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) suplimentarea acordului de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, cu 24 de milioane de euro, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman: prejudiciul in dosar ar fi de 600 milioane euro

DNA a pus sechestru pe averea primarului de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, si a celorlalti acuzati in dosarul in care, spun procurorii, prejudiciul s-ar ridica la uriasa suma de 600 milioane de euro, arata Digi24 .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )