Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul depune, vineri, contestatie la CCR impotriva motiunii de cenzura

România Liberă România Liberă,
Guvernul depune, vineri, contestatie la CCR impotriva motiunii de cenzura

Vineri va fi depusa la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la un conflict juridic de natura. continuă pe România Liberă

USR va vota impotriva motiunii de cenzura: Lipsa de responsabilitate a PSD devine astazi criminala

USR anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Orban, spunand ca lipsa de responsabilitate a PSD devine astazi criminala.

Guvernul analizeaza contestarea la CCR a motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca ia in calcul sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru un conflict intre Guvern si Parlament in legatura cu motiunea de cenzura. Seful Guvernului contesta depunerea motiunii in sesiune extraordinara si a declarat ca demersul PSD este o aventura care nu are nicio sansa sa fie dusa la bun sfarsit.

PNL sesizeaza CCR pe tema motiunii de cenzura

Premierul Ludovic a anuntat, joi, ca PNL va sesiza la CCR depunerea motiunii de cenzura de PSD in timpul sesiunii extraordinare.

Romascanu: La CEx-ul de vineri va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Vom afla atunci cand va fi votul, daca va fi pana la finalul lunii august

Purtatorul de cuvant Lucian Romascanu a declarat ca la Comitetul National Executiv al PSD de miercuri au fost validate candidaturile la Congresul de sambata si anume cea a lui Eugen Teodorovici si a lui Marcel Ciolacu. El a precizat ca un nou CEx al partidului va avea loc vineri, unde va fi stabilit si calendarul pentru votarea motiunii de cenzura si ramane de vazut daca ea va fi votata pana la finalul lunii august.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )