Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana si proiectul de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. Documentele au fost aprobate de Guvern saptamina trecute si trimise Parlamentului pentru vot. Documentele au fost postate pe site-ul Departamentului pentru Marile Proiecte, condus de Dan Sova. Vezi documentele atasateVom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Update 21:25 Proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, facut public Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, dar si pe cel de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului.

Deputatii urgenteaza dezbaterea proiectului de lege privind cainii fara stapan

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan. in prezent, proiectul de lege se afla la Comisia pentru administratie.

COPIL OMORAT DE CAINE. Alesii vor urgenta dezbaterea proiectului de lege privind cainii ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan, aflata la Comisia pentru administratie si ca va discuta cu premierul Victor Ponta legat de acest subiect, informeaza Mediafax. I-am rugat pe secretarul general si pe liderul grupului PSD in aceasta dimineata sa se intereseze sa urgentam dezbaterea. Sper sa gasim o solutie. Vorbim despre un copil care are patru ani, fiica mea are sase ani si .

Tomac ii cere lui Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana.

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a cerut, marti, intr-o conferinta de presa, premierului Ponta sa renunte la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. In primul rand, vrem sa-i cerem prim-ministrului Victor Ponta sa renunte la proiectul de lege privind unele masurile legate de exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. ) Observam cum prim-ministrul Ponta aproba un proiect de lege, iar deputatul Victor Ponta este .

ANOSR si CNE condamna decizia privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) au condamnat luni decizia Guvernului de a da unda verde exploatarii minereurilor de la Rosia Montana.

Parlamentul a adoptat proiectul de lege care prevede ca parintii care pleaca la munca in strainatate sunt obligati sa notifice autoritatile cu 40 de zile inainte

Deputatii au aprobat marti un proiect de lege privind protectia si promovarea drepturilor copilului, noutatea actului normativ constand in faptul ca parintii care pleaca la munca in strainatate au obligatia sa notifice autoritatile cu 40 de zile inainte si sa desemneze persoana in grija careia ramane copilul, anunta Agerpres. Camera Deputatilor a aprobat proiectul de lege cu 322 voturi pentru, unul impotriva si o abtinere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )