Libnet.ro
UNICEF

23:31

Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Update 21:25 Proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, facut public Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, dar si pe cel de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Rosia Montana a ajuns sa reprezinte mai mult decat un sit arheologic sau locul unei exploatari miniere, devenind un simbol in jurul caruia membrii societatii, de la simpli cetateni la oameni politici, indiferent de culoarea politica, si-au unit fortele avand un scop comun: evitarea demararii exploatarii aurifere din Muntii Apuseni sau, dimpotriva, inceperea exploatarii.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

Traian Basescu: Nu exclud sa convoc un referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un referendum pe acest subiect simultan cu europarlamentarele. La.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana?.

Presedintele Traian Basescu a sugerat luni ca premierul Victor Ponta a primit bani de la compania Gabriel Resources pentru a aproba exploatarea de la Rosia Montana. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un partizant al proiectului, dar Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul nu s-a facut. Zice: Nu cred in el. Sigur, nu am fortat nota pentru ca nu poti sa faci ceva impotriva constiintei unui om. Din cate inteleg, Ponta nu a modificat .

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului, informeaza Mediafax. Seful statului a spus,.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor (VIDEO)

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )