Libnet.ro
UNICEF

19:30

Guvernul luat cu asalt! Mii de romani au vizitat Palatul Victoria de 1 Decembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul luat cu asalt! Mii de romani au vizitat Palatul Victoria de 1 Decembrie

Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei portilor deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Romaniei organizeaza Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Palatul Victoria va fi deschis intre orele 9:00 si 13:00 tuturor romanilor care doresc sa viziteze sediul Guvernului, conform unui comunicat de presa.

Palatul Victoria va fi deschis pentru public de Ziua Nationala.

Programul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va incepe la ora 8,00 cu ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul Eroilor militari romani cazuti la datorie din Parcul Copilului, din Bucuresti, si se va termina cu parada militara din zona Arcului de Triumf. Guvernul intentioneaza sa organizeze Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria. Punctul culminant al manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei va fi parada militara de la ora 11. 00, la care .

Guvernul organizeaza, de 1 Decembrie, Ziua Portilor deschise la Palatul Victoria

Romanii care vor sa viziteze Palatul Victoria au aceasta ocazie sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, cand sediul Guvernului va fi deschis pentru vizite, intre orele 9. 00 si 13. 00, informeaza Biroul de.

Ziua Portilor deschise la Palatul Victoria, de 1 Decembrie. Victor Ponta, gazda pentru vizitatori intre orele 9:00-10:00

Guvernul organizeaza de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Ziua Portilor deschise la Palatul Victoria, informeaza Biroul de presa al Guvernului Romaniei. Astfel, sediul Guvernului va fi deschis vizitelor intre orele 9:00 si 13:00.

Premierul Victor Ponta a sosit la Palatul Victoria pentru a primi cetatenii cu ocazia Zilei Portilor Deschise

Premierul Victor Ponta impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu cei doi copii, Irina si Andrei, a sosit sambata dimineata la Palatul Victoria unde va fi gazda pentru cetatenii care vin sa viziteze sediul Guvernului cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ma duc sa primesc oamenii, a declarat primul ministru la sosire, potrivit Agerpres.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )