Libnet.ro
UNICEF

18:00

Guvernul Orban a decis prelungirea vacantei de iarna pentru bugetari

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban a decis prelungirea vacantei de iarna pentru bugetari

Guvernul a decis in sedinta de vineri dimineata ca 27 decembrie si 3 ianuarie sa fie zile libere pentru sistemul bugetar. continuă pe Antena3

Guvernul face cadou doua zile libere pentru bugetari

Guvernul ar urma sa decida in sedinta de vineri dimineata ca 27 decembrie si 3 ianuarie sa fie zile .

Creste varsta de pensionare! Lovitura pe care o pregateste guvernul Orban pentru medici si profesori

Actualul Executiv a pregatit o lovitura grea pentru romani, chiar inainte de Craciun. A fost anuntata cresterea varstei de pensionare, fiind o masura propusa pentru o categorie de persoane ce urmeaza sa iasa la pensie. Guvernul Orban planuieste sa schimbe conditiile pentru medici si profesori. Creste varsta de pensionare! Lovitura pe care o pregateste guvernul .

Lia Olguta Vasilescu despre Guvernul Orban: Ce tupeu nesimtit!

Lia Olguta Vasilescu spune ca Guvernul Orban da dovada de tupeu nesimtit pentru reprosurile legate de dublarea alocatiilor.

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Zile libere pentru bugetari, de sarbatori. Cum arata calendarul cu datele in care nu se lucreaza in decembrie si ianuarie

Ca in fiecare an, in perioada Sarbatorilor de iarna, angajatii, fie ca vorbim de bugetari, fie in mediul privat, asteapta acest anunt. Ca in fiecare an, toti ne facem planuri de plecat in mini-vacanta de Craciun sau Revelion, dar depinde foarte tare de liberele pe care angajatorul ni le da, conform legislatiei muncii. Zile libere .

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

Aproape 1.700 de primarii si consilii judetene ar putea primi bani din Fondul de Rezerva. Guvernul Orban discuta situatia dificila din teritoriu, in sedinta de vineri dimineata (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, alocarea unor sume suplimentare, din Fondul de rezerva, pentru 1. 682 de unitati administrativ-teritoriale. in sedinta de Guvern de vineri a fost introdus.

Guvernul Orban a adoptat OUG care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti. Despre ce este vorba

Guvernul Orban a adoptat Ordonanta de Urgenta, care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Energiei, la capatul sedintei de cabinet de vineri. Este.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

Bugetarii ar putea primi inca 2 zile libere de sarbatori: 27 decembrie si 3 ianuarie. Premierul Orban: Trezoreria va lucra, nu o inchidem cum au facut altii (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, o hotarare prin care bugetarii vor primi doua zile libere in plus, 27 decembrie si 3 ianuarie, astfel incat se va face punte pentru bugetari intre Cr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )