Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul Ponta IV, greu de debarcat

România Liberă România Liberă,
Guvernul Ponta IV, greu de debarcat

PNL intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Pentru reusita demersului ar mai fi necesare in jur de 100 de voturi, dupa cum au demonstrat cele mai recente evenimente din Parlament. Romania libera a incercat sa identifice zonele politice din care PNL poate recupera diferenta. continuă pe România Liberă

Orban vrea anchetarea felului in care s-a folosit fondul de rezerva din Guvernul Ponta

Parlamentarii care se opun infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta privind utilizarea fondului de rezerva al guvernului in 2013 si 2014 vor deveni complici sau tainuitori la abuzuri, a avertizat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, in plenul Camerei, potrivit Mediafax .

Ponta atrage atentia PNL si PDL: Demagogie. Liberalii nu si-au semnat propria motiune

Premierul Victor Ponta a scris, pe contul de Twitter, ca PNL/PDL a dat o noua dovada de demagogie cu privire la motiumnea simpla pe tema fondurilor europene. Motiunea care a picat, miercuri, a fost votata doa.

in ce conditii isi asuma Guvernul Ponta raspunderea pe Codul Fiscal

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii blocheaza adoptarea acestuia, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )