Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Romaniei va reclama Realitatea TV la Parchetul General

B1 B1,
Guvernul Romaniei va reclama Realitatea TV la Parchetul General

Guvernul Romaniei va reclama Realitatea TV la Parchetul General cu privire la posibile actiuni de fals in declaratii, relateazaB1 TV. Se pare ca Realitatea Media ar fi incheiat contracte suspecte cu statul. continuă pe B1

Guvernul reclama Realitatea Media privind posibile infractiuni de fals in inscrisuri

Guvernul Romaniei reclama societatea comerciala Realitatea Media la Parchet privind unele posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune, conform unei note de informare remise redactiei.

EXCLUSIV- DNA a gasit firme ale actualilor patroni ai Realitatea, prin care s-ar fi facut ...

Surse judiciare sustin ca procurorii anticoruptie ar fi descoperit mai multe firme, unde actionari ar fi Maricel Pacuraru si Cosmin Gusa, s-ar fi comis nelegaligalitati. Intre aceste firme ar figura si Strategies Research Investments, unde Maricel Pacuraru si Cosmin Gusa detin cite 50% din societate. Pe de alta parte, Corpul de Control al Guvernului a reclamat compania Realitatea Media la Parchetul General cu posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune. Infractiunile .

Victor Ponta: La Parchetul General, Papici era considerat un paria. Stiam ca a fost parasutat de la Timisoara ca sa execute ordine

Invitat la emisiunea Sinteza zilei de joi, premierul Victor Ponta a dezvaluit ca, in urma cu 15 ani, Lucian Papici era considerat un paria de catre colegii sai de la Parchetul General. A fost parasutat de la.

Tolea Ciumac a fost prins de politie. El va fi audiat la Parchetul General in dosarul ...

Luptatorul Anatolie Ciumac Tolea) urmeaza sa fie audiat, marti dimineata, la Parchetul General, in dosarul de santaj in care sunt implicati mai multi israelieni, potrivit unor surse apropiate anchetei. El a fost prins de politisti si acum va da explicatii in fata magistratilor. Anatolie Ciumac trebuia sa fie audiat inca de saptamana trecuta, insa nu era de gasit. CITESTE SI: Sapte persoane au fost retinute in dosarul de santaj si sechestrare anchetat de DIICOT Sapte persoane au fost .

Guvernul reclama Realitatea Media la Parchet in privinta unor posibile infractiuni de fals in inscrisuri si tentativa de inselaciune

Guvernul reclama compania Realitatea Media la Parchet pe seama unor posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune. Executivul a transmis procurorului general Tiberiu Nitu rezultatele unei cercetari a Corpului de Control al primului ministru, ce includ date si indicii privind implicarea reprezentantilor SC Realitatea Media S. in acte si operatiuni care pot intruni elementele constitutive ale infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata . ) si tentativa de inselaciune. Reclamatia vine in urma unui control la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Autoritatea Nationala pentru Turism, RAAPPS si Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi.

Guvernul reclama Realitatea Media la Parchet

Guvernul reclama compania Realitatea Media la Parchet pe seama unor posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune. Executivul a transmis procurorului general Tiberiu Nitu rezultatele unei cercetari a Corpului de Control al primului ministru, ce includ date si indicii privind implicarea reprezentantilor SC Realitatea Media S. in acte si operatiuni care pot intruni elementele constitutive ale infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata . ) si tentativa de inselaciune. Reclamatia vine in urma unui control la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Autoritatea Nationala pentru Turism, RAAPPS si Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi. in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )