Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul reclama Realitatea Media la Parchet in privinta unor posibile infractiuni de fals in inscrisuri si tentativa de inselaciune

Hotnews Hotnews,
 Guvernul reclama Realitatea Media la Parchet in privinta unor posibile infractiuni de fals in inscrisuri si tentativa de inselaciune

Guvernul reclama compania Realitatea Media la Parchet pe seama unor posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune. Executivul a transmis procurorului general Tiberiu Nitu rezultatele unei cercetari a Corpului de Control al primului ministru, ce includ date si indicii privind implicarea reprezentantilor SC Realitatea Media S. in acte si operatiuni care pot intruni elementele constitutive ale infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata . ) si tentativa de inselaciune. Reclamatia vine in urma unui control la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Autoritatea Nationala pentru Turism, RAAPPS si Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi. continuă pe Hotnews

Guvernul reclama Realitatea Media la Parchet

Guvernul reclama compania Realitatea Media la Parchet pe seama unor posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune. Executivul a transmis procurorului general Tiberiu Nitu rezultatele unei cercetari a Corpului de Control al primului ministru, ce includ date si indicii privind implicarea reprezentantilor SC Realitatea Media S. in acte si operatiuni care pot intruni elementele constitutive ale infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata . ) si tentativa de inselaciune. Reclamatia vine in urma unui control la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Autoritatea Nationala pentru Turism, RAAPPS si Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi. in curs de actualizare.

Guvernul reclama Realitatea Media privind posibile infractiuni de fals in inscrisuri

Guvernul Romaniei reclama societatea comerciala Realitatea Media la Parchet privind unele posibile infractiuni de fals si tentativa de inselaciune, conform unei note de informare remise redactiei.

Guvernul Romaniei va reclama Realitatea TV la Parchetul General

Guvernul Romaniei va reclama Realitatea TV la Parchetul General cu privire la posibile actiuni de fals in declaratii, relateazaB1 TV. Se pare ca Realitatea Media ar fi incheiat contracte suspecte cu statul.

Guvernul trimite Parchetului indicii de implicare a Realitatea Media in fals in inscrisuri

Guvernul a transmis Parchetului un raport elaborat dupa verificari la institutii publice privind raporturile comerciale cu Realitatea Media SA, aratand ca sunt indicii ale implicarii reprezentantilor firmei in acte si operatiuni care pot intruni elemente constitutive ale infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si tentativa de inselaciune, prevazute de Codul Penal.

DNA: Realitatea Media si alte doua societati, urmarite penal in dosarul insolventei Realitatea Media

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de trei societati comerciale in dosarul privind activitatile infractionale desfasurate in cadrul procedurii de insolventa a SC 'Realitatea Media' SA. Directia Nationala Anticoruptie a pus sub invinuire SC 'Realitatea Media' SA, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de spalare a banilor, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut, se arata intr-un comunicat al DNA.

DNA: 3 persoane urmarite penal pentru actiuni infractionale in cadrul procedurii de insolventa a Realitatea Media

Sorin Ionut Barbu - partener de afaceri si asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amaritei - avocat in cadrul Realitatea Media si Maricel Pacuraru - om de afaceri, sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru actiuni infractionale in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media. Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectiva, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

DNA: Maricel Pacuraru, Sorin Ionut Barbu si Mircea Mirel Amaritei, urmariti penal pentru actiuni infractionale in cadrul procedurii de insolventa a Realitatea Media

Sorin Ionut Barbu - partener de afaceri si asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amaritei - avocat in cadrul Realitatea Media si Maricel Pacuraru - om de afaceri, asociat al lui Cozmin Gusa, sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru actiuni infractionale in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media. Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectiva, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Realitatea Media, pusa sub invinuire de DNA pentru spalare de bani

Directia Nationala Anticoruptie a pus sub invinuire Realitatea Media, in cazul producerii de insolventa. Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de trei persoane juridice, Realitatea Media, SC.

DNA: Realitatea Media, urmarita penal pentru spalare de bani

Firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments detinuta de Cozmin Guta si Maricel Pacuraru) si Rovigo, fostul administrator judiciar al Realitatea Media, sunt urmarite penal in dosarul in care sunt.

Noi audieri in dosarul insolventei SC Realitatea Media.

Procurorii DNA vor audia, marti mai multe persoane in dosarul insolventei Realitatea Media. Anchetatorii vor desigila mai multe probe, in cursul acestei zile. Procurorii DNA au inceput urmarire penala fata de Maricel Pacuraru, Mircea Mirel Amaritei si Sorin Ionut Barbu pentru spalare de bani si insolventa. Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, inclusiv prin .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )