Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a trimis un avion pentru repatrierea celor doi militari romani decedati in Afganistan

B1 B1,
Guvernul a trimis un avion pentru repatrierea celor doi militari romani decedati in Afganistan

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Guvernul a trimis un avion pentru repatrierea celor doi militari romani care si-au pierdut viata, duminica, in Afganistan. Am discutat cu ministrul Apararii si,. continuă pe B1

Mesaj de condoleante al presedintelui Basescu catre familiile celor doi militari cazuti la datorie in Afganistan

Presedintele Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi militari romani cazuti la datorie in timpul unei misiuni de patrulare, duminica seara, in Afganistan. Am primit, cu.

Basescu si Ponta transmit condoleante dupa moartea celor doi militari in Afganistan

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au transmis luni un mesaj de condoleante la incetarea din viata a militarilor romani Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu cazuti la datorie duminica, in timpul unei misiuni de lupta in Afganistan.

MApN: Doi militari romani au murit in Afganistan.

Doi militari romani au murit, duminica noaptea, in Afganistan, in urma unei explozii a unui dispozitiv improvizat, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii Nationale, remis redactiei. Cei doi au fost raniti in timp ce executau o misiune de patrulare, in jurul orei 22. 00, ora Romaniei. Militarii au fost transportati la spital cu un elicopter de evacuare medicala. In jurul orei 23:00, ora Romaniei, din cauza ranilor deosebit de grave, cei doi militari au decedat. Identitatea celor .

VIDEO. MApN: Doi militari romani au murit in Afganistan. ...

Cei doi militari cazuti la datorie in Afganistan au fost avansati post-mortem si propusi spre decorare cu Ordinul National Steaua Romaniei de ministrul Apararii, Mircea Dusa, informeaza MApN. De asemenea, in toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru cei doi eroi, la ora 14. Ministrul a semnat ordinele de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a .

Doi militari romani au MURIT in Afganistan. Primele IMAGINI cu cei doi eroi

Doi militari romani au murit in Afganistan. Cei doi au murit in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, in timpul unei misiuni de patrulare. Sublocotenent pm) Adrian Postelnicu si sublocotenent pm) Vasile.

Doi militari romani au MURIT in Afganistan

Doi militari romani au murit in Afganistan. Cei doi au murit in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, in timpul unei misiuni de patrulare. Potrivit unui comunicat al MApN, cei doi militari au fost raniti.

VIDEO. MApN: Doi militari romani au murit in Afganistan.

Cei doi militari romani care au murit in Afganistan erau membri ai Grupului naval de forte pentru operatii speciale si executau o misiune de lupta in estul tarii, informeaza MApN. Militarii se numeau Vasile Claudiu Popa si Adrian Postelnicu si erau decorati cu Emblema de Onoare a Fortelor Navale. Maistrul militar clasa a III-a Vasile Claudiu Popa, in varsta de 28 de ani, era casatorit, se afla la a doua misiune in Afganistan si era angajat al M. Ap. din anul 2006. Era decorat cu .

Tributul Romaniei in razboiul cu terorismul: Doi militari romani au murit in Afganistan

Doi militari romani au murit in Afganistan, dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat in timp ce se aflau in misiune de patrulare, informeaza Ministerul Apararii.

Doi militari romani au murit in Afganistan in timpul unei misiuni de patrulare

Doi militari romani au decedat duminica seara in Afganistan in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, informeaza Ministerul Apararii Nationale MApN) intr-un comunicat de presa transmis luni.

VIDEO Doi militari romani au murit in Afganistan in timpul unei misiuni de patrulare

Doi militari romani au decedat duminica seara in Afganistan in urma exploziei unui dispozitiv improvizat, informeaza Ministerul Apararii Nationale MApN) intr-un comunicat de presa transmis luni.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )