Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu si Ponta transmit condoleante dupa moartea celor doi militari in Afganistan

Adevărul Adevărul,
Basescu si Ponta transmit condoleante dupa moartea celor doi militari in Afganistan

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au transmis luni un mesaj de condoleante la incetarea din viata a militarilor romani Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu cazuti la datorie duminica, in timpul unei misiuni de lupta in Afganistan. continuă pe Adevărul

Mesaj de condoleante al presedintelui Basescu catre familiile celor doi militari cazuti la datorie in Afganistan

Presedintele Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi militari romani cazuti la datorie in timpul unei misiuni de patrulare, duminica seara, in Afganistan. Am primit, cu.

Militari MORTI in Afganistan. Basescu si Ponta trimit mesaje de condoleante.

Seful statului si premierul Romaniei au transmis mesaje de condoleante, la moartea celor doi militari romani in Afganistan. Am primit, cu profunda tristete, vestea incetarii din viata a maistrului militar clasa a III-a Vasile-Claudiu Popa si a plutonierului Adrian Postelnicu, care si-au servit tara cu abnegatie si curaj in misiunea care le-a fost incredintata in Afganistan. Militarii Vasile-Claudiu Popa si Adrian Postelnicu vor ramane vesnic in amintirea camarazilor, dar si a poporului roman .

Ponta: Alegerile partiale - dupa hotarari de instanta sau decizii politice pentru unii ...

Alegerile parlamentare partiale pentru mandatele vacante vor fi organizate intr-o singura zi, dupa ce vor fi adoptate hotarari de instanta sau decizii politice pentru unii dintre parlamentari, a afirmat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. Mai sunt cateva locuri de parlamentari despre care asteptam fie decizii ale instantei, fie decizii politice - de exemplu colegii de la PNL Silaghi si Helvig au plecat la Parlamentul European - si probabil intr-o singura zi, intr-o singura data, vom .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )