Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa renunte la legea salarizarii - surse

Antena3 Antena3,
Guvernul vrea sa renunte la legea salarizarii - surse

Guvernul vrea sa renunte la cel mai important proiect de lege care acum se afla in negocieri, proiectul legii salarizarii. Din informatiile obtinute de Antena 3, nu exista pana in momentul de fa. continuă pe Antena3

Presedintele Camerei Deputatilor: Sper ca Legea salarizarii sa ajunga, saptamana asta, in Parlament

Seful PSD spera ca legea salarizarii sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

Liviu Dragnea DEZVALUIE cand ajunge Legea salarizarii unitare in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut anuntul pe care multa lume il astepta. Legat de legea salarizarii unitare, asteptata de toti oamenii care lucreaza in sistemul bugetar, Dragnea a anuntat c.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Bob Dylan isi primeste Nobelul in cel mai mare secret

Dupa luni de suspans, Bob Dylan isi primeste in cel mai mare secret, in acest weekend la Stockholm, premiul Nobel pentru Literatura din mainile unor academicieni suedezi care l-au distins, aproape impotriva vointei sale, pentru versurile pe care le-a creat, comenteaza sambata France Presse.

Paula Selling, despre cel mai greu moment din viata sa: Am ajuns la spital cu un inceput de nodul

Paula Seling a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa, de la inceput de cariera. Cantareata a povestit ca s-a trezit la spital, in urma unui concert.'In urma cu 20 de ani,.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata, iar in aprilie incep testele

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani. Investitia estimata la 300 de milioane de euro, finantata din fonduri europene, va fi operationala in anul 2019, a declarat intr-un interviu pentru News. ro profesorul Nicolae Zamfir, directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) de la Magurele.

Fondatorul Amazon.com a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Ce avere are

Fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, a devenit miercuri al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cresterea averii sale cu 1,5 miliarde de dolari datorita avansului actiunilor companiei, relateaza Bloomberg.

Cel mai sexy bunic din China dezvaluie secretele tineretii fara batranete si ce regim de viata a adoptat pentru a ramane in forma la 80 de ani

Wang Deshung, denumit cel mai sexy bunic din China, a dezvaluit de regim si ce stil de viata a adoptat pentru a ramane in forma chiar si la 80 de ani.

Guvernul vrea sa mentina taxa de 60% pe veniturile suplimentare obtinute din dereglementarea preturilor la gaze, chiar daca de la 1 aprilie, piata se liberalizeaza

Incepand cu 1 aprilie 2017, intra in vigoare OUG 64/2016 prin care va fi liberalizat pretul gazelor din productia interna destinate consumatorilor casnici. In mod firect, odata cu aceasta liberalizare, taxa de 60% pe veniturile suplimentare obtinute de companiile de gaze din dereglementare ar fi trebuit desfiintata, deoarece disparea din formula de calcul unul dintre termeni, mai exact pretul reglementat. Insa, Guvernul nu vrea sa renunte la taxa, care aduce sute de milioane de lei la bugetul de stat, motiv pentru care a fost elaborat un proiect de OUG prin care este inlocuit din formula de calcul termenul 'pretul reglementat' cu 'pretul mediu ponderat' al gazelor din productia interna, tranzactionate pe piata concurentiala pentru consumatorii casnici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )