Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liviu Dragnea DEZVALUIE cand ajunge Legea salarizarii unitare in Parlament

B1 B1,
Liviu Dragnea DEZVALUIE cand ajunge Legea salarizarii unitare in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut anuntul pe care multa lume il astepta. Legat de legea salarizarii unitare, asteptata de toti oamenii care lucreaza in sistemul bugetar, Dragnea a anuntat c. continuă pe B1

Presedintele Camerei Deputatilor: Sper ca Legea salarizarii sa ajunga, saptamana asta, in Parlament

Seful PSD spera ca legea salarizarii sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

Liviu Dragnea: Obiectivul meu nu mai este sa fiu premier, indiferent ce va spune CCR saptamana viitoare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la RomaniaTV, ca nu isi mai doreste sa fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), saptamana viitoare, referitor laLegea 90/2001, conform careia pot fi membri ai Guvernului persoanelecare nu au condamnari penale si nu se gasesc in cazuri deincompatibilitate.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor lui Liviu Dragnea: Nu comentez minciunile 'Carmaciului' din Teleroman. Ma duc sa imi primesc 'plata' de la SRI ca sigur au mai ramas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui, Florin

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, raspunde, pe pagina sa de Facebook, acuzatiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia, deputatul PSD de Gorj ar face parte din categoria oamenilor politici, coordonati de SRI s platiti de George Soros, care incearca sa slabeasca puterea sefului Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea: Exista o anumita coordonare a atacurilor impotriva mea. Unii spun ca ar fi de la SRI, altii ca ar fi de la Soros

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, intr-o emisiune laRomania TV, ca a observat 'o anumita coordonare' a atacurilor la adresasa, venite atat din partea unor politicieni, printre care si VictorPonta, cat si a unor jurnalisti. 'Unii spun ca ar fi o coordonare de laSRI, altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros', adeclarat Dragnea, sustinand ca se urmareste vulnerabilizarea sa sauchiar influentarea procesului in care este judecat.

Liviu Dragnea anunta ca va prezenta o evaluare a Guvernului la finalul saptamanii viitoare: E prematur sa discutam acum despre remanieri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca la finalul saptamanii viitoare va prezenta o evaluare a activitatii ministrilor, facuta in calitate de sef al partidului, informeaza News. ro. Dragnea.

Mircea Geoana sare in apararea lui Liviu Dragnea, in razboiul cu Victor Ponta: Pana acum a fost suficient de intelept si de echilibrat sa nu intre intr-o capcana

Contestat de doi dintre fostii presedinti ai PSD, Adrian Nastase si Victor Ponta, Liviu Dragnea este aparat de al treilea, respectiv Mircea Geoana.Adrian Nastase ii reproseaza lui Dragnea ca PSD l-a.

'SECRETUL DIN PADURE' al lui Liviu DRAGNEA. DEZVALUIRI INCENDIARE despre COMPLEXUL PRIVAT DE VANATOARE controlat de seful PSD (VIDEO, FOTO)

Liviu Dragnea a vanat de-a lungul timpului proprietati, animale si putere. Camarazi de arme i-au fost prietenii din facultate si subordonatii din PSD.Jurnalistii de la Rise Project scriu ca prietenii.

Liviu Dragnea, despre atacurile la adresa sa: Unii afirma ca ar fi coordonate de SRI, iar 'altii', de Soros

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a sustinut, la postul de televiziune Romania TV, ca atacurile la adresa sa sunt coordonate de SRI si Soros.

Victor Ponta, exclus din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea la aceasta cerere a unor pesedisti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, ca nu regreta ca i-a 'rupt demisia' lui Victor Ponta, mentionand ca unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din.

Liviu Dragnea: Obiectivul meu nu mai este sa fiu premier, indiferent ce va spune CCR saptamana viitoare

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu isi mai doreste sa fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constitutionala a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )