Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Adevărul Adevărul,
Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete coordonate de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare. continuă pe Adevărul

Hackerul suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ce apartin Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete.

Samsung vinde cele mai multe smartwatch-uri, dar Apple vine din urma cu Apple Watch

Cel mai recent studiu pe marginea vanzarilor de ceasuri inteligente pozitioneaza Samsung pe primul loc. Sa vedem daca Apple Watch schimba situatia in 6 luni. Contrar situatiei de acum cinci sau zece ani in care Apple reinventa apa calda cu lansarea primului iPhone sau iPad, cu Apple Watch au venit destul de tarziu la petrecere.

Hackerul suspectat ca ar fi spart site-urile Patriarhiei Romane, cercetat sub control judiciar

Hackerul Radion Tudos, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor.

Cele mai ciudate hobby-uri

Provocarile cotidiene sunt de multe ori surse ale stresului, fapt care trebuie contrabalansat prin petrecerea timpului liber intr-un mod placut. Totusi, unii aleg sa aiba pasiuni iesite din comun. Topnetz. com trece in revista cateva dintre cele mai ciudate hobby-uri intanite in diferite zone de pe mapamond.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

Mai multe recorduri negative pentru Real Madrid. Ronaldo egalul lui Messi

Meciul de marti seara cu Schalke din returul optimilor de finala ale Champions League a scos la suprafata mai multe recorduri negative pentru echipa din capitala Spaniei.

VIDEOFOTO: TOP3 cele mai subtiri smartphone-uri romanesti

Companiile romanesti producatoare de telefoane mobile au devenit in ultimii ani din ce in ce mai competitive. Dincolo de raportul calitate-pret si inovatiile tehnologice, majoritatea brandurilor autohtone au investit si in design. Romania libera a ales sa faca un TOP 3 al celor mai subtiri smartphone-uri romanesti al celor mai importante companii precum Allview, Evolio si E-boda.

Tarile cu cele mai multe femei

Statisticile contemporane arata ca in peste 60% din statele de pe mapamond numarul femeilor e mai mare ca numarul barbatilor. in Romania, situatia e similara. adevarul. ro prezinta tarile cu cele mai multe femei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )