Libnet.ro
UNICEF

18:15

Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Dubai. Ce-a spus despre vechea si noua adversara, Makarova

Adevărul Adevărul,
Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Dubai. Ce-a spus despre vechea si noua adversara, Makarova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1 la Dubai, s-a calificat azi in sferturile de finala ale turneului din categoria Premier 5, dupa ce-a invins-o pe Pironkova. Urmatoarea adversara pentru Halep este chiar rusoaica Makarova, in fata careia romanca a pierdut la Australian Open. continuă pe Adevărul

Liberalii se reunesc, luni, in prima sedinta dupa scandalul votului in Senat in cazul Vosganian

Membrii partidului National Liberal se reunesc, luni, in prima sedinta dupa scandalul votului in Senat in cazul Vosganian, pentru a discuta despre demisia fostului ministru al Economiei si despre despre propunerea pentru Curtea Constitutionala, informeaza B1 Tv.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

Simona Halep s-a calificat in sferturi, la Dubai, dupa 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune romanca despre viitoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 47 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3. Urmatoarea adversara a romancei este Ekaterina Makarova 9 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )