Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep rasufla usurata: A scapat de una dintre cele trei jucatoare care o puteau arunca de pe podiumul mondial

Adevărul Adevărul,
Halep rasufla usurata: A scapat de una dintre cele trei jucatoare care o puteau arunca de pe podiumul mondial

Al treilea meci din sferturile de finala de la Indian Wells s-a incheiat cu un rezultat care o favorizeaza pe Simona Halep. continuă pe Adevărul

Halep rasufla usurata: A scapat de una dintre cele doua jucatoare care o pot arunca de pe podiumul mondial

Al treilea meci din sferturile de finala de la Indian Wells s-a incheiat cu un rezultat care o favorizeaza pe Simona Halep.

Halep rasufla usurata: A scapat de una dintre cele doua jucatoare care o puteau arunca de pe podiumul mondial

Al treilea meci din sferturile de finala de la Indian Wells s-a incheiat cu un rezultat care o favorizeaza pe Simona Halep.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Porosenko: Nu mergem spre NATO cu mana intinsa, avem una dintre cele mai puternice armate din Europa

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca Ucraina se indreapta in mod hotarat spre NATO si continua sa dezvolte noi tipuri de armament, inclusiv rachete, scrie Korrespondent, citat de Rador.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

Dragile mele sau dragele mele? Profesor: Este una dintre cele mai des intalnite formulari gresite din limba romana

Una din cele mai frecvente greseli de vorbire din limba romana este forma dragele mele, utilizata ca pluralul feminin al adjectivului drag.

DANIEL SUCIU: Una dintre prioritatile Guvernului - modernizarea spitalelor judetene

Una dintre prioritatile Guvernului Romaniei o constituie modernizarea spitalelor judetene, a ambulatoriilor de specialitate, a unitatilor de primiri urgente, precum si a centrelor medicale integrate, afirma vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Cele trei asociatii ale magistratilor care au cerut abrogarea integrala a OUG 7 anunta ca protestele vor continua: Delimitarea de proteste a unor presedinti de curti de apel si tribunale, un demers insignifiant

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie transmit din nou ca modificarile aduse Ordonantei 7 printr-o noua OUG ignora voturile a mii de magistrati si spun ca protestele apartin miilor de judecatori si procurori romani care le desfasoara zilnic, neavand legatura cu sustinerile individuale sau cu interesul personal al vreunui magistrat ori om politic, si au singurul scop de a contribui la mentinerea statului de drept in Romania. Cele trei asociatii mai spun ca delimitarea de proteste a 31 de presedinti sau vicepresedinti de curti de apel, respectiv 30 de presedinti sau vicepresedinti de tribunale, reprezentand 1,3% din judecatorii din Romania, respectiv 0,8% din magistratii romani, fara a avea mandate de reprezentare din partea colegilor lor, constituie un demers insignifiant, fara influenta asupra majoritatii judecatorilor si procurorilor din Romania.

Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

In ultimele luni, Google Maps a integrat cateva din functiile care pot fi gasite si pe cunoscuta aplicatie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns in aplicatia gigantului american.

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )