Libnet.ro
UNICEF

05:00

Halep s-a calificat in optimi la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Halep s-a calificat in optimi la Miami Open

Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Anett Kontaveit din Estonia in turul 3 la Miami Open si pentru prima data in acest an a legat doua victorii intr-un turneu. continuă pe Online Sport

Miami Open: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, unde o va intalni pe Samantha Stosur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, in noaptea de luni spre marti, pe jucatoarea australiana Samantha Stosur, in optimile de finala ale Miami Open.

Tenis: Succes la Miami pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat lejer in optimi

Simona Halep s-a calificat duminica in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a invins-o pe estoniana Anett Kontaveit, potrivit Agerpres. Halep s-a impus in fata estoniencei cu.

Simona Halep merge mai departe! Jucatoarea de tenis s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care ocupa in acest moment locul 5 WTA si cap de serie numarul 3 la Miami Open, a eliminat-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA,.

Halep va evolua, in noaptea de luni spre marti, in optimi de finala la Miami Open

Simona Halep a declarat ca a jucat cel mai bun tenis din 2017 in meciul cu Anett Kontaveit, precizand ca a putut face efort fara a avea probleme la genuchiul la care a fost accidentata.

Simona Halep joaca duminica noaptea in turul al treilea de la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, o va va intalni luni, de la ora 02,30, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al Miami Open .

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami. Meciul de vineri a fost intrerupt de doua ori din cauza ploii

Simona Halep, a treia favorita a turneului de tenis de la Miami Florida), s-a calificat, vineri, in runda a treia a acestuia, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-4, 2-6, 6-3, de japoneza Naomi Osaka.

Tecau si Rojer, eliminati inca din turul doi la dublu, la Miami Open

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a fost eliminata, luni, in turul doi la turneul Masters 1000 de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 6. 450 de dolari.

Miami Open: Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua in noaptea de sambata spre duminica

Sorana Cirstea, Horia Tecau si Florin Mergea vor juca in noaptea de sambata spre duminica, la turneul de la Miami turneu din categoria Premier Mandatory, respectiv Masters). Cirstea, locul 65 WTA, va evolua in compania danezei Caroline Wozniacki, locul 14 WTA si cap de serie numarul 12, in turul al treilea al competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )