Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tecau si Rojer, eliminati inca din turul doi la dublu, la Miami Open

Adevărul Adevărul,
Tecau si Rojer, eliminati inca din turul doi la dublu, la Miami Open

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a fost eliminata, luni, in turul doi la turneul Masters 1000 de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 6. 450 de dolari. continuă pe Adevărul

ATP Miami: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi al probei de dublu

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata, in turul doi la turneul Masters 1000 de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 6. 450 de dolari.

WTA Miami: Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu, eliminate in turul doi (Rezultatele zilei)

Elena Vesnina, Kristina Mladenovic si Irina-Camelia Begu au fost eliminate, printre altele, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romania mai are in competitie trei reprezentante: Simona Halep, Sorana Cirstea si Patricia Maria Tig au obtinut calificarea in runda a treia. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate vineri in turul II.

Tenis: Tecau si Rojer, invinsi in optimile probei de dublu la Miami (ATP)

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul polonezo-brazilian Lukasz Kubot/Marcelo Melo, cap de serie numarul sase, cu 6-4, 3-6, 11-9,.

ATP Miami: Victorii pentru favoritii Rafael Nadal, Kei Nishikori si Milos Raonic/ Marin Cilic, eliminat in turul doi

Rafael Nadal, Kei Nishikori si Milos Raonic si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut fara emotii calificarea in turul al treilea al turneului de categorie Masters de la Miami. Cap de serie numarul sapte, Marin Cilic a fost invins de francezul Jeremy Chardy. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )