Libnet.ro
UNICEF

23:00

Halterofilul Gabriel Sancraian a fost gasit dopat si pierde medalia de bronz obtinuta la Rio (VIDEO)

B1 B1,
Halterofilul Gabriel Sancraian a fost gasit dopat si pierde medalia de bronz obtinuta la Rio (VIDEO)

Gabriel Sancraian a fost prins dopat si va pierde medalia de bronz obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, la Jocurile de la Rio. Sancraian a fost iar prins dopat, astfel incat. continuă pe B1

Un nou cutremur in sportul romanesc: Gabriel Sancraian e banuit ca s-a dus dopat laRio de Janeiro si ar putea pierde medalia de bronz pe care a cucerit-o

Gabriel Sancraian a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice, insa bucuria sa nu a tinut prea mult, halterofilul avand probleme cu probele recoltate la un control antidoping.

Scandal de dopaj dupa Rio. Gabriel Sancraian ar fi fost depistat pozitiv

Gabriel Sancraian, halterofilul care a obtinut medalia de bronz pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv si risca sa piarda bronzul cucerit in urma cu doar cateva saptamani.

Halterofilul care a obtinut una dintre putinele medalii ale Romaniei la Rio, gasit DOPAT

Gabriel Sincraian, care a obtinut bronzul la haltere la caterogia 85 de kilograme, a ramas fara medalia castigata la Rio de Janeiro 2016, pentru ca a fost depistat dopat, srie TVR. Deposedarea de medalie nu este singura sanctiune aplicata, Romania fiind obligata si la plata unei amenzi de 100 000 de euro. COSR incearca sa se indrepte impotriva sportivului si a federatiei de haltere pentru acoperirea sumei.

Halterofilul Gabriel Sincraian, prins dopat la RIO 2016. Romania ramane fara o medalie de bronz

Halterofilul Gabriel Sincraian, care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost prins dopat dupa un test al Agentiei Mondiale Anti-Doping, conform TVR, citat de Dolce.

Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO

Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost prins dopat si i se va retrage medalia obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, anunta TVR. COSR risca o amenda de 100. 000 de euro din partea Comitetului International Olimpic.

Un jurnalist cunoscut a fost gasit impuscat in cap! Tragedia s-a petrecut chiar de ziua lui

Alexander Shchetinin, un jurnalist cunoscut din Rusia, a fost gasit impuscat in cap, sambata, in apartamentul sau din Kiev. Barbatul a fost gasit mort, cu o plaga in cap, de.

Cum a fost gasit un cuplu de britanici, dupa zile intregi de cautari printre daramaturile provocate de cutremurul din Italia

Doi britanici ucisi in timpul cutremurului care a lovit centrul Italiei au fost descoperiti imbratisati sub daramaturi, dupa mai multe zile de cautari. Maria si William Henniker-Gotley.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )