Libnet.ro
UNICEF

07:00

Halterofilul Gabriel Sincraian, prins dopat la RIO 2016. Romania ramane fara o medalie de bronz

Antena3 Antena3,
Halterofilul Gabriel Sincraian, prins dopat la RIO 2016. Romania ramane fara o medalie de bronz

Halterofilul Gabriel Sincraian, care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost prins dopat dupa un test al Agentiei Mondiale Anti-Doping, conform TVR, citat de Dolce. continuă pe Antena3

Romania ramane fara o medalie de bronz

Halterofilul Gabriel Sincraian, care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost prins dopat dupa un test al Agentiei Mondiale Anti-Doping.

Halterofilul Gabriel Sancraian a fost gasit dopat si pierde medalia de bronz obtinuta la Rio (VIDEO)

Gabriel Sancraian a fost prins dopat si va pierde medalia de bronz obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, la Jocurile de la Rio. Sancraian a fost iar prins dopat, astfel incat.

Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO

Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost prins dopat si i se va retrage medalia obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, anunta TVR. COSR risca o amenda de 100. 000 de euro din partea Comitetului International Olimpic.

Presedintele COSR, Alin Petrache, si-a dat DEMISIA, dupa rezultatele slabe la JO de la Rio 2016

Alin Petrache a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, luni, in cadrul Sedintei Comitetului Executiv al COSR, informeaza site-ul oficial al forului olimpic. Alin Petrache si-a depus demisia pentru neindeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Romania, generoasa cu medaliatii ei: ce primesc cei care au prins podiumul la Rio si cum stam comparativ cu restul lumii

207 tari au concurat la JO 2016. Doar 78 au punctat in clasamentul medaliilor si, dintre ele, doar 59 au avut campioni olimpici.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )