Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO

Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost prins dopat si i se va retrage medalia obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, anunta TVR. COSR risca o amenda de 100. 000 de euro din partea Comitetului International Olimpic. continuă pe Hotnews

Halterofilul care a obtinut una dintre putinele medalii ale Romaniei la Rio, gasit DOPAT

Gabriel Sincraian, care a obtinut bronzul la haltere la caterogia 85 de kilograme, a ramas fara medalia castigata la Rio de Janeiro 2016, pentru ca a fost depistat dopat, srie TVR. Deposedarea de medalie nu este singura sanctiune aplicata, Romania fiind obligata si la plata unei amenzi de 100 000 de euro. COSR incearca sa se indrepte impotriva sportivului si a federatiei de haltere pentru acoperirea sumei.

Scandal de dopaj dupa Rio. Gabriel Sancraian ar fi fost depistat pozitiv

Gabriel Sancraian, halterofilul care a obtinut medalia de bronz pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv si risca sa piarda bronzul cucerit in urma cu doar cateva saptamani.

Halterofilul Gabriel Sincraian, prins dopat la RIO 2016. Romania ramane fara o medalie de bronz

Halterofilul Gabriel Sincraian, care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost prins dopat dupa un test al Agentiei Mondiale Anti-Doping, conform TVR, citat de Dolce.

Romania ramane fara o medalie de bronz

Halterofilul Gabriel Sincraian, care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost prins dopat dupa un test al Agentiei Mondiale Anti-Doping.

Audieri in cazul Colectiv: Una dintre victimile clubului groazei, parte civila in dosarul tragediei (VIDEO)

Procurorii DNA au reluat audierile in cazul Colectiv. Printre audiati a fost si Marian Leustean, unul dintre raniti, care a anuntat ca se constituie parte civila in dosarul tragediei din 30 octombrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )