Libnet.ro
UNICEF

09:45

Handbal (f) Liga Campionilor: Gyor - HCM Baia Mare 29-23

Hotnews Hotnews,
 Handbal (f) Liga Campionilor: Gyor - HCM Baia Mare 29-23

Gyori Audi ETO KC a invins pe HCM Baia Mare cu scorul de 29-23 12-10), duminica seara, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa a doua principala a Ligii Campionilor la handbal feminin, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor HCM Baia Mare -Gyor 23-29. Calificarea se joaca la Baia Mare cu Viborg

HCM Baia Mare joaca in seara zilei de 8 martie impotriva echipei Gyor, in penultima etapa din deplasare din grupa 2 principala Champions League. La pauza HCM Baia Mare este condusa cu scorul de 12-10, dupa un meci bun facut de handbalistele antrenate de Tone Tiselj.

Liga Campionilor HCM Baia Mare -Gyor 10-12

HCM Baia Mare joaca in seara zilei de 8 martie impotriva echipei Gyor, in penultima etapa din Champions League. La pauza HCM Baia Mare este condusa cu scorul de 12-10, dupa un meci bun facut de handbalistele antrenate de Tone Tiselj.

HCM Baia Mare vrea o minune la Gyor. Ultimul meci din deplasare pentru campioana Romaniei

HCM Baia Mare spera sa obtina o victorie de zile mari in ultima deplasare din grupa principala 2 din Liga Campionilor impotriva echipei Gyor. Baimarencele abordeaza acest meci dupa infrangerea suferita in campionat in fata celor de la CSM Bucuresti.

Azi se joaca derby-ul Ligii Nationale de handbal feminin. CSM Bucuresti-HCM Baia Mare, duelul titanilor

CSM Bucuresti primeste vizita lui HCM Baia Mare, joi seara, la ora 18. 00, in Sala Polivalenta din Bucuresti, intr-un meci care se joaca in devans pentru etapa a 22-a din Liga Nationala.

Sase jucatoare de la HCM Baia Mare, convocate la nationala Romaniei de handbal

Nationala Romaniei de handbal feminin va avea in lot si sase jucatoare de la HCM Baia Mare. Handbalistele se vor pregati timp de o saptamana pentru Trofeul Carpati care va avea loc la finele lunii martie.

Meci prost facut de HCM Baia Mare in fata CSM Bucuresti. Baimarencele au pierdut la 6 goluri

HCM Baia Mare a pierdut, scor 26-29, disputa cu CSM Bucuresti in deschiderea etapei a 22-a a Ligii Nationale feminine de handbal. infrangerea este a doua din acest campionat, una care nu schim,ba cu nimic datele problemei in clasament.

Surpriza de proportii in handbalul feminin: HCM Baia Mare a pierdut pentru a treia oara in 61 de meciuri

Lupta pentru castigarea campionatului romanesc s-a relansat datorita unui rezultat care dovedeste ca, dupa disparitia galacticelor de la Oltchim Ramnicu Valcea, se naste o alta formatie puternica.

Baia Mare pierde cu Gyor si calificarea in sferturile de finale ale Ligii Campionilor depinde de meciul cu Viborg

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a pierdut meciul disputat impotriva celor de la Gyor, duminica, in deplasare. Partida s-a incheiat 29-23 in favoarea gazdelor si a contat pentru Liga Campionilor.

Galeria Rapidului inchiriata pentru un meci de handbal din Liga Nationala

In Liga Nationala de handbal feminin se repeta situatia de la Campionatul Mondial de handbal masculin din acest an, unde federatia echipei gazda a inchiriat suporteri spanioli, oferindu-le pachete turistice generoase pentru a ramane la Doha si a sustine formatia Qatarului pana in finala cu Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )