Libnet.ro
UNICEF

09:30

Hans Klemm a discutat cu ministrul economiei despre Ford, ExxonMobil si Bell Helicopters

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hans Klemm a discutat cu ministrul economiei despre Ford, ExxonMobil si Bell Helicopters

Ministrul Economiei, Mihai Tudose s-a intalnit, astazi, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, intalnire care a oferit prilejul unei treceri in revista a relatiilor economice bilaterale si a proiectelor americane in Romania precum: Ford, Exxon, Bell Helicopters. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei: Tudorel Toader si Hans Klemm au discutat despre sprijinul SUA in recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, au discutat, luni, despre proiecte comune in domeniul justitiei, inclusiv despre sprijinul oferit de Statele Unite in recuperarea prejudiciilor provenite din infractiuni, anunta Ministerul Justitiei.

Ministrul economiei a discutat cu ambasadorul SUA la Bucuresti despre Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni dimineata, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, se arata intr-un comunicat de presa. Una dintre temele abordate a fost Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Potrivit comunicatului, ideea crearii unui fond suveran de investitii in scopul stimularii economiei nationale a fost agreata si de institutiile europene si internationale precum Comisia Europeana, FMI, OECD etc.

Ministrul Economiei a discutat cu ambasadorul SUA la Bucuresti despre Fondul Suveran de Investitii

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii a fost subiectul unei discutii, luni, intre ministrul Economiei, Mihai Tudose si ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm.

Hans Klemm, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am discutat despre eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, ca a venit la minister pentru a se prezenta ministrului si ca acestia au avut o discutie generala, care nu a cuprins subiectul unei eventuale demisii a procurorului-sef DNA .

Ministrul Tudorel Toader se va intalni, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revenit de la Bruxelles, se va intalni, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm. intalnirea dintre cei doi va avea loc la Palatul Victoria, la ora 15.

SUA sunt foarte dispuse sa coopereze cu MApN. Hans Klemm, vesti EXTRAORDINARE pentru Armata Romana

Ambasadorul Statelor Unite in Romania a dat o veste foarte buna autoritatilor. Hans Klemm a declarat ca firmele americane sunt interesate sa ia parte la modernizarea Armatei.

Romania a devenit un model pentru restul regiunii. Statele Unite saluta lupta anticoruptie din tara. Hans Klemm, cuvinte de LAUDA la adresa Laurei Codruta Kovesi

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a laudat activitatea Agentiei Nationale Anticoruptie din tara, precizand ca SUA saluta demersul contra coruptiei. in interviul pe.

L-am asigurat pe ministrul Justitiei de sprijin in intarirea statului de drept, nu am discutat despre persoane

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, luni, dupa o intalnire de aproximativ o ora cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca i-a transmis oficialului roman sprijinul sau si al tarii sale pentru intarirea statului de drept.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )