Libnet.ro
UNICEF

05:45

Capul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut

Antena3 Antena3,
Capul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut, vineri seara, in urma unei ordonante remise de autoritati pentru 24 de ore. Mihai Stan a fost la Sectia 15 de Politie pentru. continuă pe Antena3

Mihai Stan, unul din liderii gruparii de fraudare a bancilor, a fost prins

Stan era considerat creierul afacerii, impreuna cu Daniel Ruse. Acesta era de negasit dupa descinderile procurorilor DIICOT de ieri. Lider al gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a incercat sa obtina ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societati, Ancuta SRL, Alram Servinvest si Eurotrading SRL, in baza unor documente si declaratii false, potrivit DIICOT.

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Mihai Stan a incercat sa OBTINA ILICIT bani europeni, prin firmele ...

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a incercat sa obtina ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societati, Ancuta SRL, Alram Servinvest si Eurotrading SRL, in baza unor documente si declaratii false, potrivit DIICOT, informeaza Mediafax. Mihai Stan, care nu a fost gasit la domiciliu de anchetatori, este acuzat de DIICOT ca, in perioada 2010-2012, i-a determinat pe reprezentantii celor trei societati comerciale sa prezinte si sa foloseasca documente si declaratii .

Mihai Stan, liderul gruparii acuzate de fraude bancare, a fost dat disparut

Mihai Stan, liderul gruparii acuzate in dosarul fraudelor bancare, a disparut de la domiciliu. Acesta nu a putut fi gasit de autoritati. Mihai Stan, reusise, prin intermediul unor persoane care au sprijinit.

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Liderul gruparii, Mihai Stan, se prezenta la banci sub IDENTITATI ...

Liderul gruparii de fraude bancare, Mihai Stan, a contractat credite de la mai multe banci sub identitati false, conform DIICOT, potrivit Mediafax. Astfel, Dragos Diaconescu a intermediat legatura cu Aurel Saramet, directorul FNGCIMM, pentru ca o firma a lui Mihai Stan sa obtina un credit de la CEC Bank Alba Iulia, in valoare de 3,125 milioane de lei, alte credite fiind obtinute cu implicarea lui Stan sub identitati false, sustine DIICOT. Citeste si DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Un membru al .

Mihai Stan, liderul-CAMELEON al gruparii de FRAUDE BANCARE. Care era tactica lui

Generalul Dragos Diaconescu a intermediat legatura cu Aurel Saramet, directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, pentru ca o firma a lui Mihai Stan sa obtina un credit de la CEC Bank Al.

Mihai Stan, acuzat in dosarul fraudelor bancare, prins de ofiterii DIICOT

Mihai Stan, unul din liderii gruparii acuzate in dosarul fraudelor bancare, a fost prins, vineri, in Capitala de ofiterii DIICOT. Acesta fusese dat disparut, vineri, dupa descinderile procurorilor DIICOT la.

Scandalul IPROMIN: MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut.

Un bucurestean a fost retinut dupa ce si-a omorat socrul si si-a injunghiat sotia

Un bucurestean a fost retinut dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, l-a injunghiat mortal pe socrul sau, apoi si-a taiat si sotia, aceasta fiind dusa in stare grava la spital, unde a fost operata de.

Covasna: Un barbat a fost retinut, dupa ce si-a ucis concubina in fata copiilor.

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut, vineri, de procurori, dupa ce si-a omorat partnera de viata, in fata celor doua fetite ale victimei, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca institutia a inceput urmarirea penala fata de un barbat din judetul Harghita pentru omor deosebit de grav, acesta fiind suspectat ca si-a ucis concubina cu 18 lovituri de cutit, .

MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut.

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut, scrie Mediafax. Ca urmare a informatiilor primite de la DIICOT, MAE a transmis partii ruse clarificarile necesare despre situatia unui cetatean al Federatiei Ruse impotriva caruia s-a dispus, de catre autoritatile romane competente, masura .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )