Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un bucurestean a fost retinut dupa ce si-a omorat socrul si si-a injunghiat sotia

Antena3 Antena3,
Un bucurestean a fost retinut dupa ce si-a omorat socrul si si-a injunghiat sotia

Un bucurestean a fost retinut dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, l-a injunghiat mortal pe socrul sau, apoi si-a taiat si sotia, aceasta fiind dusa in stare grava la spital, unde a fost operata de. continuă pe Antena3

Covasna: Un barbat a fost retinut, dupa ce si-a ucis concubina in fata copiilor.

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut, vineri, de procurori, dupa ce si-a omorat partnera de viata, in fata celor doua fetite ale victimei, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca institutia a inceput urmarirea penala fata de un barbat din judetul Harghita pentru omor deosebit de grav, acesta fiind suspectat ca si-a ucis concubina cu 18 lovituri de cutit, .

Crima intr-o familie din Bucuresti: Un barbat a fost retinut dupa ce si-a ucis socrul si si-a injunghiat sotia

Un barbat din Bucuresti si-a ucis socrul cu mai multe lovituri de cutit, si apoi si-a injunghiat si sotia, in noaptea de joi spre vineri. intreg scandalul a izbucnit pe fondul unor certuri mai vechi dintre.

Agresorul cu topor care a luat ostatici de la Posta a fost retinut

Barbatul inarmat cu un topor si cu un cutit, care a intrat marti intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a fost retinut in cursul serii pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru.

Scandalul IPROMIN: MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut.

Capul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut, vineri seara, in urma unei ordonante remise de autoritati pentru 24 de ore. Mihai Stan a fost la Sectia 15 de Politie pentru.

MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut.

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut, scrie Mediafax. Ca urmare a informatiilor primite de la DIICOT, MAE a transmis partii ruse clarificarile necesare despre situatia unui cetatean al Federatiei Ruse impotriva caruia s-a dispus, de catre autoritatile romane competente, masura .

Complicele atacatorului de la oficiul postal din Bucuresti a fost retinut

Anchetatorii au retinut in aceasta dimineata un complice al barbatului care ieri a incercat sa ia ostatici mai multe persoane intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, informeaza sursele de presa.

Aeroporturile J.F. Kennedy si Newark au fost redeschise dupa trecerea uraganului Sandy.

Aeroporturile internationale John F. Kennedy si Newark Liberty care deservesc New York-ul, inchise de luni din cauza trecerii uraganului Sandy, au fost redeschise miercuri la ora 07. 00, ora Romaniei), dar cursele aeriene sunt inca limitate, potrivit autoritatilor citate de AFP, informeaza Mediafax. In schimb, aeroporturile La Guardia si Teterboro raman inchise, a precizat intr-un comunicat Autoritatea portuara din New York si New Jersey. In aceste conditii, pasagerii au fost rugati .

70% din pielea corpului i-a fost DISTRUSA dupa ce a luat un medicament pe care il iei si tu. Cat de periculos poate fi

Facuse febra si era racit, iar mama lui, ca de fiecare data i-a dat acest medicament. Nu era prima data cand ii dadea siropul, la recomandarea medicului, insa acum situatia a fost dramatica. Copilul de doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )