Libnet.ro
UNICEF

19:45

Harry si Meghan Markle, lovitura dura pentru Regina Elisabeta. E clar: mutarea e definitiva si finala!

Playtech Playtech,
Harry si Meghan Markle, lovitura dura pentru Regina Elisabeta. E clar: mutarea e definitiva si finala!

Harry si Meghan Markle au vandut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, printesei Eugenie, care s-a mutat in ea impreuna cu sotul ei, Jack Brooksbank. Harry si Meghan Markle, lovitura dura pentru Regina Elisabeta Conform tabloidului The Sun, citat de ANSA, mobila ducilor de Sussex a fost mutata noaptea, ca . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru cetateni dupa un nou record de imbolnaviri. Ce se va intampla dupa alegeri

Vestile proaste nu inceteaza sa ne surpinda, chiar si dupa adoptarea unor masuri mai stricte. in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de miercuri, Alexandru Rafila ridica un semnal de alarma cu privire la ce va urma. Lucrurile nu s-au stabilizat Reprezentantul Romaniei la OMS prevede o viitoare crestere a numarului de cazuri, .

Harry si Meghan au vandut casa primita de la regina Elisabeta. Cine locuieste acum in fosta lor resedinta

Printul Harry 36 de ani) si Meghan Markle 39 de ani) au vandut Frogmore Cottage, casa pe care au primit-o in dar de la regina Elisabeta a II-a 94 de ani).

Avertismentul dur pentru Meghan Markle si Printul Harry. Greseala colosala pe care au comis-o

Potrivit unui expert regal, Meghan Markle si printul Harry risca sa traiasca ca printesa Diana in ultimii ani. Aceasta mentiune a fost facuta de Patrick Jephson, care a fost anterior secretarul printesei Diana. El a mai spus ca cuplul este pe punctul de a pierde legatura cu preocuparile zilnice ale oamenilor reali. Avertismentul dur pentru .

Regina Elisabeta si Printul Philip, 73 de ani de la nunta. 2020 vs 1947

Astazi se implinesc 73 de ani de la momentul in care Regina Elisabeta si Printul Philip si-au unit destinele. Afla povestea lor de dragoste si vezi imagini de colectie ce urmaresc evolutia lor in timp.

EXCLUSIV Vica Blochina, lovitura dura de la Victor Piturca. Ce i-a facut in plina pandemie

Fostul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a lasat-o pe fosta amanta, Vica Blochina, fara cea mai importanta sursa de venit: pensia alimentara pentru fiul lor. Vica Blochina, lovitura dura de la Victor Piturca Cat timp a fost cealalta femeie din viata fostului selectioner, Vica Blochina s-a obisnuit cu traiul bun si .

Anca Turcasiu, lovitura dura din partea fostului sot. Ce a putut sa faca, la doar 4 luni de la divort

Desi nimeni nu se astepta, in vara acestui an, Anca Turcasiu anunta despartirea de Cristian Georgescu, dupa 22 de casnicie. Acum, indragita artista primeste o lovitura dura din partea fostului sot. Ce a putut sa faca medicul, la doar 4 luni de la divort?! Lovitura primita de Anca Turcasiu in urma cu doar patru luni, .

Marcel Vela, lovitura crunta pentru Dinamo. Ce interdictie a primit clubul din Stefan cel Mare

Marcel Vela a dat o lovitura crunta pentru Dinamo. Ce interdictie a primit clubul din Stefan cel Mare, vedeti un pic mai jos. Marcel Vela si-a luat mana de pe Dinamo. De ce nu vrea sa mai ajute echipa aflata in dificultate Clubul Dinamo joaca vineri seara, de la ora 20:30, meciul cu FC Voluntari, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )