Libnet.ro
UNICEF

13:00

Harta Brandurilor Romanesti - sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Antena3 Antena3,
Harta Brandurilor Romanesti - sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri. continuă pe Antena3

Harta Brandurilor Romanesti sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri.

Seful Getlokal: Am investit 0,5 milioane de euro in Romania. Vrem sa devenim cel mai mare site de review-uri

Obiectivul pentru Getlokal. ro , un site cu recomandari scrise de consumatori pentru locuri si servicii, in care s-au investit circa 0,5 milioane de euro de la lansarea din 2011 si pana acum, este sa devina cel mai mare site de review-uri din.

Productia de petrol a SUA, la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani

Exploatarea zacamintelor de sist au condus productia de petrol a Statelor Unite la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare economie a.

A murit cel mai mare acordeonist al Frantei, cu o poveste de viata incredibila

Doliu in lumea muzicii franceze. Cel mai cunoscut acordionist a murit, la 92 de ani, in urma unui stop.

Cel mai cunoscut medic ortoped din zona Moldovei, Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita

Cel mai cunoscut medic chirurg ortoped din zona Moldoei, Paul Botez, seful sectiei de Ortopedie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, a fost retinut de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce ieri dupa-amiaza a fost prins in flagrant in timp de lua mita.

La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

In anii 1990 facea parte din celebra tagma a Supermodelelor, iar despre ea Gianni Versace spunea ca are cel mai frumos corp din lume. Acum in varsta de 44 de ani, modelul demonstreaza ca nu a imbatranit deloc si isi etaleaza formele de invidiat in revista FutureClaw. Continue reading .

BlackBerry A10: cel mai performant terminal al canadienilor

Pentru ca tot are probleme majore pe partea de profitabilitate, BlackBerry lucreaza la un nou smartphone high-end cu numele de BlackBerry A10. Canandieni nu vor sa renunte la productia de hardware competitiv, iar in scurt timp ar trebui sa fie anuntat cel mai performant terminal creat vreodata de BlackBerry. Deja nu mai e nici o surpriza ca pana la sfarsitul acestui an ar trebui sa vedem alte cateva terminale noi create de fosta companie RIM, cele mai multe dintre ele .

Politia din Canada anunta ca celelalte 30 de persoane date disparute in urma exploziei de sambata si-au pierdut cel mai probabil viata

Politia canadiana a anuntat ca cele 30 de persoane inca disparute in urma exploziei de sambata din Quebec sunt cel mai probabil moarte, citeaza BBC News. Cu mare tristete trebuie sa va dau.

Cel mai subtire ecran Full HD din lume masoara 2,2 mm si vine de la LG

LG a prezentat cel mai subtire ecran cu rezolutie Full HD din lume. Acesta are diagonala de 5,2 inci si o grosime de numai 2,2 mm, potrivit SlashGear.

UBS a devenit cel mai mare administrator de averi la nivel mondial

Banca elvetiana UBS AG a devenit cel mai mare manager de averi la nivel mondial, cu active in adminis and not;trare de 1. 700 miliarde dolari la finele anului trecut, depasind astfel Bank of America Corp. din SUA, potrivit Bloomberg, care citeaza un raport al companiei britanice de cercetare Scorpio Partnership.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )