Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai subtire ecran Full HD din lume masoara 2,2 mm si vine de la LG

Adevărul Adevărul,
Cel mai subtire ecran Full HD din lume masoara 2,2 mm si vine de la LG

LG a prezentat cel mai subtire ecran cu rezolutie Full HD din lume. Acesta are diagonala de 5,2 inci si o grosime de numai 2,2 mm, potrivit SlashGear. continuă pe Adevărul

China vrea sa construiasca cel mai lung tunel subacvatic din lume

China va investi 260 de miliarde de yuani, circa 42 de miliarde de dolari, pentru relansarea unui plan blocat de mult timp privind construirea celui mai lung tunel subacvatic din lume, de-a lungul Stramtorii Bohai, pentru a lega regiunile estica si nord-estica, informeaza Reuters.

Mexicanii, cei mai grasi oameni din lume: 70% dintre adulti sunt supraponderali

Mexicanii au depasit americanii intr-un top al tarilor cu cel mai mare grad de obezitate si fac acum parte din poporul cu cei mai multi supraponderali din lume, potrivit 7sur7. be. in jur de 70% dintre.

Cel mai cunoscut medic ortoped din zona Moldovei, Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita

Cel mai cunoscut medic chirurg ortoped din zona Moldoei, Paul Botez, seful sectiei de Ortopedie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, a fost retinut de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce ieri dupa-amiaza a fost prins in flagrant in timp de lua mita.

Cel mai longeviv prim-ministru din UE, in mijlocul unui scandal de spionaj

Cel mai longeviv premier european, luxembourghezul Jean-Claude Juncker, ia in calcul posibilitatea de a demisiona astazi, ca urmare a unui scandal de spionaj din tara sa. El va aparea in fata unui comitet special al parlamentului la 2 p. m. ora locala pentru a raspunde acuzatiilor de conducere defectuoasa a Serviciului de Informatii luxembourghez SREL).

La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

In anii 1990 facea parte din celebra tagma a Supermodelelor, iar despre ea Gianni Versace spunea ca are cel mai frumos corp din lume. Acum in varsta de 44 de ani, modelul demonstreaza ca nu a imbatranit deloc si isi etaleaza formele de invidiat in revista FutureClaw. Continue reading .

FOTO Cel mai rapid feribot din lume: turbine de Boeing, 59.000 CP, poarta numele Papei!.

Australienii de la santierul naval Incat au construit cel mai rapid feribot din lume, nava folosind in sistemul de propulsie turbinele cu gaz ale General Electric GE), disponibile de asemenea pe avionul Boeing 747. Turbinele folosite la motoarele cu reactie din industria aeronautica cumuleaza impreuna nu mai putin de 59. 000 CP, ceea ce transforma feribotul Francisco intr-un adevarat Concorde al apelor. Cu toate ca exista si salupe mai rapide, atunci cand vorbim despre o nava de 99 metri .

Top: cele mai tari hoteluri din lume in 2013

Un hotel din Botswana a fost votat anul acesta pe primul loc in topul celor mai bune din lume. Wall-Street. ro iti prezinta top 10 hoteluri pe care nu trebuie sa le ratezi, potrivit Travelandleisure. com.

Fiecare vin poarta in el inima de la Segarcea. Vinurile romanesti sunt premiate la cele mai mari competitii din lume

Un vin bun se cunoaste din vie si sufletul celor care il produc ajunge in fiecare pahar. Vinurile din Romania concureaza cu vinurile de prestigiu din Europa si din lume, iar recunoasterea calitatii se numara.

Fiecare vin poarta in el inima de la Segarcea. Vinurile romanesti sunt premiate la cele mai mari competitii din lume

Un vin bun se cunoaste din vie si sufletul celor care il produc ajunge in fiecare pahar. Vinurile din Romania concureaza cu vinurile de prestigiu din Europa si din lume, iar recunoasterea calitatii se numara.

Feribotul Francisco, cea mai rapida nava din lume

Constructorii de la santierul naval Incat din Australia au finalizat si testat cea mai rapida nava din lume, actionata de doua turbine cu gaz de la GE folosite la motoare de aeronava si care genereaza doua jeturi de apa, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )