Libnet.ro
UNICEF

11:30

Productia de petrol a SUA, la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani

B1 B1,
Productia de petrol a SUA, la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani

Exploatarea zacamintelor de sist au condus productia de petrol a Statelor Unite la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare economie a. continuă pe B1

Un deal cu 3% din actiunile FP a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Bursa de la Bucuresti a incheiat ieri a patra sedinta consecutiva in crestere usoara, cu 0,76%, intr-o piata unde un deal cu peste 3% din actiunile Fondului Proprietatea FP) a dus lichiditatea la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni.

La 44 de ani are inca CEL MAI FRUMOS CORP DIN LUME!

In anii 1990 facea parte din celebra tagma a Supermodelelor, iar despre ea Gianni Versace spunea ca are cel mai frumos corp din lume. Acum in varsta de 44 de ani, modelul demonstreaza ca nu a imbatranit deloc si isi etaleaza formele de invidiat in revista FutureClaw. Continue reading .

Cel mai bun fotbalist din Europa: Bayern Munchen are patru nominalizati

Bayern Munchen, campioana en-titre a Europei, are nu mai putin de patru jucatori nominalizati pentru titlul de cel mai bun fotbalist al Batranului Continent. Acestia sunt Thomas Muller, Franck Ribery, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger.

Exporturile germane scad in cel mai rapid ritm din decembrie 2009

Exporturile germane au consemnat, in luna mai, cea mai mare scadere de la sfarsitul lui 2009 pana in prezent, in timp ce importurile au crescut peste asteptari, semn ca cea mai mare economie din Europa face eforturi sa-si vanda produsele in strainatate.

Economia nord-coreeana a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

America a devenit cea mai PUTERNICA tara din lume. Raportul care dovedeste acest lucru

Productia de petrol a Statelor Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, datorita exploatarii zacamintelor de sist, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare.

Un nou report la Loto 6/49, de aproape 11 milioane euro: Vezi numerele extrase joi, 11 iulie. Acesta este cel mai mare pot din istorie

Loteria Romana efectueaza joi, 11 iulie 2013, o noua extragere pentru jocurile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare pus in joc la Loto 6/49 este unul record, de peste.

Harta Brandurilor Romanesti - sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri.

Harta Brandurilor Romanesti sustine cel mai iubit brand din regiunea ta!

Harta Brandurilor Romanesti a ajuns la cea de-a doua etapa. Timp de doua saptamani mii de oameni au pus pe harta brandul lor preferat. Seed Consultants va invita acum sa sustineti cele mai iubite branduri.

Tony Martin, al treilea cel mai rapid contratimpist din istoria Turului Frantei

Dublu campion mondial de contratimp, germanul Tony Martin a castigat, miercuri, etapa de 33 de kilometri desfasurata intre Avranches si Mont-Saint-Michel cu o medie orara impresionata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )