Libnet.ro
UNICEF

10:30

Harta pe care jihadistii de la Statul Islamic o vor ingropata. Ce s-a intamplat de la inceputul anului si pana acum

Antena3 Antena3,
Harta pe care jihadistii de la Statul Islamic o vor ingropata. Ce s-a intamplat de la inceputul anului si pana acum

Gruparea Statul Islamic a pierdut, in primele sase luni ale anului, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate duminica de com. continuă pe Antena3

Sfarsitul califatului proclamat in Irak si Siria: Statul Islamic ar putea pierde toate teritoriile pe care le controleaza

Liderii gruparii teroriste Statul Islamic iti pregatesc simpatizantii pentru pierderea califatului pe care l-au proclamat in urma cu doi ani pe teritorii din Siria si Irak. Jihadistii au semnalat.

Autoritatile macedonene au arestat patru suspecti, acuzati de legaturi cu jihadistii Statului Islamic

Autoritatile macedonene au anuntat sambata arestarea a patru suspecti, care ar fi luptat alaturi de jihadistii Statului Islamic in Siria si Irak. Alti trei suspecti sunt cautati de politistii macedoneni.

Jocurile Olimpice Jihadiste: Statul Islamic a organizat in Irak propria varianta a competitiei sportive

Desi considera fotbalul ca fiind impotriva Islamului si a executat fotbalisti in Siria, Statul Islamic nu a avut nimic impotriva a organiza Jocurile Olimpice Jihadiste in Irak. Co.

Povestea nebunilor nimanui, pacientii cu minti sclipitoare de care si familiile, si Statul roman vor sa scape

Sanatoriul de la Podriga este singura casa pentru 73 de bolnavi psihic irecuperabili. Majoritatea au fost gasiti si adunati de pe strazi de angajatii centrului medical. Sunt oamenii pe care nimeni nu-i mai vrea nici macar statul care nu a mai gasit finantare pentru ingrijirea acestor bolnavi. Dupa demersurile angajatilor, dublat de o cheta publica pentru ingrijirea pacientilor, s-a ajuns, in final, la o solutie de compromis.

Statul Islamic, in regres. Pierderi masive de teritorii si bani tot mai putini

Organizatia jihadista Stat Islamic a pierdut, in primele sase luni ale acestui an, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate azi de compania de informatii si analize globale IHS, transmite DPA, citata de Agerpres.

Statul Islamic anunta moartea lui Omar Cecenul, unul dintre principalii sai lideri

Gruparea jihadista Stat Islamic a anuntat miercuri moartea lui Omar al-Shishani, zis si Omar Cecenul, conform agentiei Qama, apropiata de organizatia islamista, scrie AFP.

Statul Islamic se pregateste de pierderea califatului din Siria si Irak

Liderii retelei teroriste State Islamic isi pregatesc simpatizantii pentru pierderea asa-numitului califat proclamat acum doi ani pe teritorii din Siria si Irak, in contextul progreselor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )